Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z Czarnej Listy "Komisji Spraw Frakcji"

D@mian
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Komisję Spraw Frakcyjnych
Zwracam się z prośbą o zdjęcie z Czarnej Listy na którą zostałem wpisany prawie 5 lat temu, od tamtego momentu minęło dosyć sporo czasu i od wtedy zakończyła się moja kariera z MTA, ostatnim czasem wzięło mnie na wspomnienia i chęć powrotu oraz pogrania na serwerze z powrotem oraz przede wszystkim czystym kontem w miejscu takim jak czarna lista frakcji. Moim błędem i powodem wpisania na listę była pomoc w rozwijaniu się konkurencyjnego serwera czego w sumie do dzisiaj żałuję myśląc o tym jaką "karierę" straciłem wtedy przez ostatnie 4 lata gry na 4life. Wiem że był to duży błąd z mojej strony a przede wszystkim ciekawość jaka mną kierowała w tamtym okresie. Chciałbym przeprosić za to i zapewnić że podobna ani żadna inna sytuacja wpływająca negatywnie już się nie powtórzy. Dziękuje za poświęcony czas na rozpatrzenie wątku.

Pozdrawiam D@mian

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje zaakceptowany i tym samym zostajesz zdjęty z czarnej listy. Mamy nadzieję, że po tak długim czasie zrozumiałeś swój błąd i więcej tak nie postąpisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin