Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Kameleon., oskarżony przez samsunggalaxypl420

samsunggalaxypl420
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Kameleon. napisał:

Witam, w tym miejscu jest znak informujący o zakazie zatrzymywania się.
Proszę następnym razem o jego respektowanie.
https://imgur.com/a/4vVrdXA

Jasne, zatrzymalem sie, jednak po chwili postanowilem odjechac. Niestety nie było mi to dane, z racji że założyłeś blokadę, gdy byłem juz w ruchu.

1 minutę temu, samsunggalaxypl420 napisał:

Jasne, zatrzymalem sie, jednak po chwili postanowilem odjechac. Niestety nie było mi to dane, z racji że założyłeś blokadę, gdy byłem juz w ruchu.

Zakaz zatrzymywania się to zakaz ruchu drogowego oznaczony znakiem B-36, który całkowicie zabrania zatrzymania pojazdu, nawet na chwilę, w miejscach, gdzie znak obowiązuje, z wyjątkiem postoju wymuszonego przez przepisy lub warunki drogowe. 

57 minut temu, Kameleon. napisał:

Zakaz zatrzymywania się to zakaz ruchu drogowego oznaczony znakiem B-36, który całkowicie zabrania zatrzymania pojazdu, nawet na chwilę, w miejscach, gdzie znak obowiązuje, z wyjątkiem postoju wymuszonego przez przepisy lub warunki drogowe. 

koles czego nie kminisz ze odjezdzalem a ty lecisz za mno jak funkcjonariusze za chlopakiem co ma 0.2 na gaciach i blokade w locie zakladasz. 
ps. zatrzymalem sie bo wylal mi sie napuj na klawiature.

Edytowane przez samsunggalaxypl420

16 godzin temu, samsunggalaxypl420 napisał:

koles czego nie kminisz ze odjezdzalem a ty lecisz za mno jak funkcjonariusze za chlopakiem co ma 0.2 na gaciach i blokade w locie zakladasz. 
ps. zatrzymalem sie bo wylal mi sie napuj na klawiature.

Brakuje mi słów, żeby to skomentować....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin