Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Specjalistą TheLeon!

Bulis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Redaktor @Bulis z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z V-liderem organizacji Oporowcy @TheLeon!

5D4B3bb.png

aIoKacp.gif

5D4B3bb.png

B: Bulis
TL: TheLeon

5D4B3bb.png

B: Witaj, z tej strony Młodszy Reporter Bulis z Redakcji 4Life News. Mam do Ciebie kilka pytań, czy chciałbyś udzielić odpowiedzi?
TL: Cześć, jasne!

B: Idealnie, możesz mi trochę o sobie opowiedzieć?
TL: Oczywiście, że tak, mam na imię Jakub, w sierpniu ukończyłem 22 lata. Z zawodu jestem hydraulikiem, ale bardziej mnie interesuje fotografia i grafika komputerowa. Pochodzę z Warszawy, choć czasem przebywam na wsi w okolicach Grójca, gdzie się wychowałem.

B: Jak wyglądały twoje początki z rozgrywką na serwerze?
TL: A więc tak, dużo nie pamiętam, bo to było dawno temu. 26 grudnia 2015 rok mój przyjaciel @gus zaproponował mi zagranie na tym serwerze i w sumie grałem z takimi przerwami.

B: Obecnie posiadasz 1339 godzin przegranych na serwerze, uważasz ten czas jako stracony? Żałujesz przegrania takiej ilości czasu?
TL: Z jednej strony tak, z drugiej strony nie, ponieważ poznałem tu dużo wspaniałych osób m.in takich jak ty.

B: Miło mi to słyszeć. Aktualnie jesteś na randze Specjalista we frakcji San Andreas Road Assistance, jak wyglądają twoje obowiązki oraz ile już tam pracujesz?
TL: Mój zakres obowiązków nie jest bardzo szeroki, ale obejmuje głównie czyszczenie ulic i parkingów z porzuconych lub nieopłaconych pojazdów, pomagam innym graczom w różnych sprawach. Jestem też pracownikiem SKP, umożliwiam graczom sprawdzenie historii pojazdu, vmax'u na hamowni oraz przeprowadzam przeglądy pojazdów. Inne frakcje mogą u mnie zmienić kolor pojazdu i zrobić przegląd. Do frakcji dołączyłem w lutym jako adept, a w marcu zdałem egzamin na 97 punktów.

B: Czy masz ulubione zajęcie we frakcji? Co sprawia ci największą przyjemność?
TL: Moim ulubionym zajęciem we frakcji jest pomaganie innym, przyszedłem do tej frakcji z nastawieniem i taki zostanie.

B: Czy jest coś, co chciałbyś zmienić w owej frakcji?
TL: Nie, jestem zdania, że frakcja funkcjonuje na dobrym poziomie i nie widzę sensu zmieniać czegokolwiek w funkcjonowaniu frakcji.

B: Co cię w ogóle skłoniło, żeby dołączyć do frakcji San Andreas Road Assistance?
TL: Chciałem porobić coś innego niż pracować cały czas w pracach dorywczych.

B: Ciekawie, a czy chciałbyś powiedzieć mi, jak wygląda twój majątek? Uważasz, że jest odpowiedni do ilości godzin?
TL: Mój majątek nie jest jakiś duży jak na tę ilość godzin, ponieważ nigdy nie siedziałem na giełdzie, żeby zarobić, a żeby kupić sobie jakieś autko. Z tych ciekawszych to posiadam banshee 2.2, elegy 1.8 i manane cabrio z upami (kocham manany cabrio).

B: Widzę, że masz w miarę wysoki staż na serwerze, czy chciałbyś kiedyś dołączyć do Ekipy serwera 4Life?
TL: Jakiegoś stażu wysokiego to nie mam, ale próbowałem swoich sił w dołączeniu w poprzedniej rekrutacji na supporta, niestety się nie udało, ale będę próbować dalej.

B: Życzę powodzenia w takim razie. Porozmawiajmy może teraz o Oporowcach, opowiesz nam, jak funkcjonuje wasza organizacja?
TL: Organizacja w ostatnim czasie bardzo się rozwinęła, posiadamy aktualnie 78 członków. Funkcjonujemy jak każda inna organizacja, przyjmując członków poprzez podania na naszym discordzie/forum, umożliwiając im bardzo łatwą komunikację z zarządem.

B: Interesujące, opowiedz mi, co doprowadziło do tego, że otrzymałeś rangę V-Lider?
TL: Wydaje mi się, że to przez zaangażowanie i aktywność, starałem się zawsze pomagać innym członkom organizacji i rozwiązywać różne spory, tak aby każdy był zadowolony.

B: Czy masz jakąś ''wizję'' na rozwój organizacji?
TL: Oczywiście, głównie chciałbym, abyśmy stawiali na dobrą atmosferę, bo to zawsze przyciąga nowych graczy, a starszych utrzymuję w naszych szeregach.

B: Dobrze, przejdźmy do życia prawdziwego. Co robisz na co dzień poza grą?
TL: Na co dzień zajmuję się fotografią, najczęściej na imprezach urodzinowych i ślubnych, czasem się zdarzy mi się robić zdjęcia na spotkaniach samochodowych, można powiedzieć, że łapie się wszystkiego.

B: Fascynujące, czy grasz w jakieś inne gry poza MTA?
TL: Tak, często gram w Counter Strike 2 (rip csgo), Elite Dangerous, Vintage Story i pełno innych gierek, ostatnio się nawet przekonałem do Cyberpunka.

B: Jakbyś miał okazję dostać jakikolwiek pojazd w prawdziwym życiu, który byś wybrał i dlaczego?
TL: Najpierw bym musiał zrobić prawo jazdy, ale jakbym miał, to chciałbym posiadać Mazdę mx5 1.8 NA, jest to moje wymarzone autko, mój przyjaciel ma wersję NB 1.8 i nawet jako pasażer mogę stwierdzić, że to auto cudownie jeździ.

B: Zbliżamy się do końca wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić?
TL: Chciałbym pozdrowić całą organizacje Oporowcy, jak i frakcje SARA, nie zapominając o moich znajomych i osobach, które czytają ten wywiad.

B: Dziękuję za pozdrowienia i wzajemnie, dziękuję ci za udzielenie mi wywiadu i miłego dnia!
TL: Również dziękuje bardzo za wywiad, miłego dnia!

5D4B3bb.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu, zachęcam do śledzenia dalszych materiałów!

TQLHuPr.png
Autoryzował: @kvmykk.ogf

5wNnuaX.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin