Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika <Bulis>, oskarżony przez <TheDivider>.

KreciorrVDM
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: TheDivider
Nick osoby oskarżonej: Bulis
Powód napisania skargi:Chciałbym zgłosić zachowanie członka frakcji SARA o nicku Bulis, które moim zdaniem było nie w porządku. Podczas gdy przebywałem na strefie DM, funkcjonariusz bez żadnego ostrzeżenia odholował mój motocykl. Pojazd nie blokował przejazdu, nie stał na środku drogi – był zaparkowany w miejscu, które nie przeszkadzało innym graczom w poruszaniu się po strefie. Co ciekawe, w dalszej części DM-a stało kilka innych pojazdów w znacznie gorszych miejscach, a mimo to nikt ich nie ruszył. Wygląda to tak, jakby po prostu czepił się mojego pojazdu bez konkretnego powodu. Według mnie takie działanie jest nieuzasadnione i może świadczyć o nadużyciu uprawnień wynikających z bycia we frakcji SARA.
Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji i – jeśli faktycznie zostały złamane zasady – wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji.

Dowody: mta-screen_2025-08-26_11-11-41.png.e5b5b4f464df65d4ef73e9f91d46cf07.png

Edytowane przez TheDivider

Witam, Adept Bulis sie kłania.
W linku daję ss'a na którym widać że twój motocykl stał na drodze w miejscu nieprawidłowym i był używany o 23:56. Screenshot był wykonany o godzine 6:30 dnia następnego.
https://imgur.com/a/bmiCgFc

Chlopie ty moj motocykl z dm wyciągnałeś i ssa zrobiles poza strefą dm podjechalem na strefe dm iż coś sie tam działo a w tamtym momencie byl event poscigowi i go zostawilem  i poszedlem na /tpev XD

Edit: Ponadto nie dostaleś żadnego zgłoszenia od słuzb itd więc złamałeś podpunkt regulaminu frakcji sara
§7. Pracownikowi zabrania się wkraczania na teren strefy DM (wyjątkiem jest wezwanie przez inne służby).

Edytowane przez TheDivider

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin