Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Zakończenie Wakacji z 4Life [1/4]

kvmykk.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Uszanowanie, Sekretarz Redakcji @kvmykk.ogf, Starszy Reporter @Mich* oraz Redaktor @.Darek., kłaniamy się! Zapraszam do przeczytania relacji z zakończenia wakacji z 4Life!

qUcLevs.gif

Koniec sierpnia, już za kilka dni w poniedziałek wspólnie powrócimy do szkoły, jednak na 4Life wakacje nadal trwają! Niestety, dobiegają one już końca, więc żeby godnie to uczcić, Administracja przygotowała dla was wiele atrakcji! Wszystkie je opisujemy poniżej, przeczytajcie sami!

Pierwszy dzień zakończenia wakacji padł na piątek, pierwsze wydarzenie odbyło się na słynnej scenie umiejscowionej na Easter Basin w San Fierro. Były to oczywiście sejfy - wydarzenie, które odbywa się rzadko i ściąga wielu graczy. Event ten polega na odpowiedzi jako pierwszym na zadane pytanie, osoba, która zwycięży, przechodzi dalej, i wybiera swój sejf. Następnie może go odsprzedać za gotówkę albo zaryzykować i go otworzyć. A w nim? Może być wszystko! Luksusowy pojazd, 100 tysięcy w gotówce, albo… Albo 1PLN. Poniżej lista dzisiejszych graczy.

5D4B3bb.png

Jako pierwszy udział wziął gracz @thugshaker Po udzieleniu odpowiedzi wybrał on sejf nr. 13. Na początek dostał on ofertę 20 000PLN, negocjacje trwały zawzięcie, jednak on postanowił nie oddawać sejfu i go otworzyć. Wygrał on 30 000 PLN, jednak na dnie leżała jeszcze jedna koperta. W niej dodatkowe 150 000 PLN zatem łącznie zdobył on 180 000 PLN.

Drugim uczestnikiem był gracz @some*. Wybrał sejf nr. 17. Na początek dostał ofertę sprzedaży sejfu za 50 000 PLN. Była to już większa kwota, jednak uważał on, że sejf jest wart więcej. I słusznie, po otwarciu sejfu okazało się, że znajduje się w nim 100 000 PLN!

Następnym graczem był @Nilsek, który wybrał sejf numer 5. Dostał on oferte 25 000PLN, jednak nie był chętny na oddanie sejfu. Oferty wzrastały, było to kolejno 80 000 PLN, a zatrzymały się na 110 000PLN. Niestety, zdecydował on się na otwarcie sejfu. Niestety, ponieważ w sejfie znajdował się… 1 PLN…

Kolejnym, ostatnim już uczestnikiem był @xrmq. Po wybraniu sejfu nr. 18 dostał ofertę sprzedaży za 20 000PLN. Gracz od początku stwierdził, że sejfu nie odda, jednak oferty sięgały coraz wyżej, aż do 100 000 PLN. Nie zdecydował się on na sprzedaż i otworzył sejf. @xrmq podzielił los @Nilsek, ponieważ również otrzymał zaledwie 1 PLN.

coiulEA.gif

5D4B3bb.png

Od razu po zakończeniu sejfów została włączona premia zarobkowa dla wszystkich, zatem gracze szybko ze sceny przenieśli się do prac dorywczych. O godzinie 19:00 na mapie porzucone zostały kluczyki do motocykla YPZ-900, a jedyną podpowiedzią było “San Andreas”. Po około 10 minutach otrzymaliśmy podpowiedź, że kluczyki znajdują się we wschodniej części mapy. Po stosunkowo niedługim czasie, bo zaledwie niespełna 5 minutach od pierwszej podpowiedzi pojazd został odnaleziony! Szczęśliwym znalazcą okazał się gracz @pieguuus* Znalazł on ów znajdźke w Los Santos, dokładnie w dzielnicy East Beach i zdobył motocykl YPZ-900

5D4B3bb.png

Po odnalezieniu pojazdu pozostały porzucone jeszcze trzy plecaki pełne keszu, każdy kolejno w innym mieście; Los Santos, Las Venturas oraz San Fierro. W każdym plecaku znajdowało się 10 000 - 15 000 PLN nagrody! Krótko po tym zaczęły się wydarzenia organizowane przez członków administracji. W tym czasie odbyło się mnóstwo eventów, tj. Destruction Derby, Zgadnij Jaki To Pojazd, Derby losowymi pojazdami, czy też spadające panele. W trakcie tych eventów rozdanych zostało kilkadziesiąt tysięcy gotówki! Od godziny 20:30 ponownie rozpoczęto premię zarobkową, a gracze spokojnie wrócili do zarabiania gotówki.

5D4B3bb.png

Udało też się nam zdobyć opinie graczy, którzy uczestniczyli dzisiaj na serwerze podczas owych wydarzeń, zapraszamy do przeczytania!

5D4B3bb.png

M - Mich*
s - solty

5D4B3bb.png

M: Witaj, Starszy Reporter @Mich* z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwile swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i dzisiejszych wydarzeń?
s: Hejoo, solty z tej strony – pewnie, że ci odpowiem

M: Świetnie, jak oceniasz wakacje z 4Life? Było w porządku, czegoś może zabrakło?
s: Co do wakacji, to były całkiem spoko, ale uważam, że trochę za spokojne. Brakowało mi różnych wydarzeń od graczy, jak i od samej administracji. Poza tym było git.

M: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Trudne miejsce, czy może jednak za szybko zostały one odnalezione?
s: Miejsca nie były trudne, a poszukiwanie kluczy uważam zawsze za fajne wydarzenie – bardzo ekscytujące.

M: Co powiesz o dzisiejszym dniu? Jak ocenisz wydarzenia, które miały dzisiaj miejsce?
s: Dzisiejszy dzień jest pierwszym dniem, więc był dość spokojny, ale nie mogę się już doczekać kolejnych. Najbardziej czekam na licytację pojazdów – może w końcu uda się coś wylicytować, haha.

M: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
s: Dzięki za wywiad! Życzę miłego dnia albo wieczoru wszystkim czytelnikom.

5D4B3bb.png

EZqNcU3.gif

5D4B3bb.png

k - kvmykk.ogf
N - Nokiller

5D4B3bb.png

k: Witaj, Sekratarz Redakcji @kvmykk.ogf z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwile swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i dzisiejszych wydarzeń?
N: Jasne, chętnie mogę udzielić krótkiego wywiadu odnośnie do dzisiejszego dnia, jak i wydarzeń odbywających się dzisiejszego dnia.

k: Świetnie, jak oceniasz wakacje z 4Life? Było w porządku, czegoś może zabrakło?
N: Osobiście wakacje minęły szybko i niektórzy z Nas nie byli w stanie połapać się, kiedy ten czas zleciał. Wakacje z Serwerem 4Life, uważam jako ciekawą inicjatywę, w której Gracze mogą wspólnie cieszyć się luźną rozgrywką, jak i korzyściami w postaci zwiększonych zarobków i różnych bonusów od Administracji RCON.

k: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Trudne miejsce, czy może jednak za szybko zostały one odnalezione?
N: Nie zwróciłem na to uwagi, gdyż w tym momencie byłem jednym ze współorganizatorów II Edycji Szczepień jako pracownik SAMD.

k: Co powiesz o dzisiejszym dniu? Jak ocenisz wydarzenia, które miały dzisiaj miejsce?
N: W skrócie powiem, że dzisiejszy dzień upłynął zbyt szybko, ale mam nadzieję, że kolejne dni będą dłuższe niż dzisiejszy. Wydarzenia, które odbywały się w dniu dzisiejszym, zawsze potrafiły obdarowywać Społeczność Serwera dużą ilością pozytywnej energii, jak i się wspólnie pośmiać z żartów podczas sejfów.

k: Okej, dziękuje za poświęcony czas, miłego dnia!
N: Dziękuję, ja również za poświęcony czas i życzę miłego dnia i wieczoru. Na koniec pozdrawiam całą Społeczność Serwera.

5D4B3bb.png

ZCi2DsE.gif

5D4B3bb.png

D - .Darek.
B - BezzY.

5D4B3bb.png

D: Witaj, Redaktor @.Darek. z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś poświęcić mi chwilę swojego czasu na udzielenie krótkiego wywiadu dot. dzisiejszego dnia i wydarzeń?
B: Hej, oczywiście.

D: Świetnie, jak oceniasz wakacje z 4Life? Było w porządku, czy może czegoś zabrakło?
B: Hm, wakacje? Kto ma, ten ma. Jeśli mówimy o wakacjach serwerowych, to spodziewałem się większej aktywności graczy. Event fabularny? Trochę odgrzewany kotlet – niby fajny, ale mechanika praktycznie ta sama co zawsze: pojedź tam, zrób coś, wyścig, a na końcu coś znajdź i zgarnij 30k. Klasyka jak co roku. Były też bramki i premie zarobkowe – szczerze, spodziewałem się czegoś bardziej innowacyjnego.

D: Co sądzisz o dzisiejszym poszukiwaniu kluczyków? Trudne miejsce, czy może jednak za szybko zostały odnalezione?
B: Sam w tym nie brałem udziału, bo jakoś mnie to nie fascynuje. Słyszałem jednak, że nagrodą był motorek – w sam raz dla kogoś, kto chciałby zacząć robić Eatsy.

D: Co powiesz o dzisiejszym dniu? Jak oceniasz wydarzenia, które miały miejsce?
B: Największą atrakcją były dla mnie sejfy. Liczy się tam refleks, wiedza i trochę ryzyka – czy sprzedać, czy zostawić. Do tego nagrody były naprawdę solidne. Podobało mi się to!

D: Okej, dziękuję za poświęcony czas, miłego dnia!
B: Spoko, trzymaj się!

5D4B3bb.png

GsN4biV.gif

To wszystko na dziś, zapraszamy jutro na kolejną relacje z zakończenia wakacji!

Xks8FXp.png

R7r16ta.png

sjPK5YI.png

Edytowane przez kvmykk.ogf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin