Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy komisji spraw frakcyjnych - cuker23

CichYDominator
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam komisję spraw frakcyjnych

Postanowiłem że napiszę ten wniosek o zdjęcie z czarnej listy ponieważ bardzo mnie to dobija że nie mam już szans dostania się do jakiejkolwiek frakcji już.

Na początku chciałbym przeprosić wszystkie frakcje na serwerze że kłamałem w podaniach wiekiem i że przez moją głupotę znalazłem się na czarnej liście.

Mimo że minęły tylko 2 miesiące, zmieniłem się i to bardzo. Zrozumiałem że nie warto kłamać bo potem będę żałował i tak też się niestety stało. 

Jednakże jeśli mi uwierzycie że się zmieniłem mogę wam obiecać że jeśli dostanę tą drugą szansę nie zmarnuje jej i naprawie to co zepsułem.

Bardzo chciałbym jeszcze być w jakiejś frakcji dlatego tego nie odpuszczę. 

Wiem zasługiwałem na tą czarną listę z powodu kłamstwa w podaniach ale obiecuje że się zmieniłem.

Przekonam was tym że w cytacie "człowiek potrafi się zmienić" przeszło to przeze mnie i wiem że mi nie wierzycie jednak jeśli nie spróbujecie nie dowiecie się :D . 

Jeśli dacie mi szansę będę pisał prawdę i tylko samą prawdę na temat mnie i mojego (rzecz jasna) wieku.

Przepraszam jeszcze raz za moją głupotę i już nigdy tego nie zrobię 

(obiecuję na Zbyka)  

Pozdrawiam cuker23

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin