Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Liderem Biznesu 4Wars XKrakroX

kondu32
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @kondu32Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Liderem Biznesu 4Wars @XKrakroX

5D4B3bb.png

FtpJ1D4.png

5D4B3bb.png

K: @kondu32
X: @XKrakroX

5D4B3bb.png

K: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor kondu32 z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
X: Cześć, chętnie odpowiem na twoje pytania.

K: Świetnie! W takim razie na sam początek opowiedz coś o sobie.
X: Jestem Kacper, aktualnie mam 21 lat i pochodzę z Łodzi, obecnie uczęszczam na 3 semestr w szkole zaocznej o profilu BHP. Na co dzień jestem miłym i sympatycznym chłopakiem z poczuciem humoru. Również ludzie, którzy mnie poznali, to uważają mnie za fajnego chłopaka. Od wielu lat interesuje się sportem między innymi piłką nożna, ale również koszykówką trochę, siatkówką, oraz dawniej zapasami, które trenowałem przez 6 lat.

K: Powiedz nam, czy myślałeś kiedyś nad tym, aby zostać profesjonalnym piłkarzem?
X: Jak byłem, w młodszych klasach to rozmyślałem nad tym pomysłem, nie mniej zakochałem się w zapasach i to właśnie je trenowałem, od kilku lat.

K: Rozumiem. Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie?
X: W wolnym czasie najczęściej spędzam go w domu z rodziną bądź gram z @kondu32 oraz @weedzior najczęściej, ale również z innymi osobami. Również czasem wyjdę na miasto ze znajomymi spędzić czas.

K: Jak widzisz swoją osobę w przyszłości? Masz już plany na temat znalezienia pracy?
X: Nie wiem, co jeszcze dokładnie będę, robił w przyszłości trochę za wcześnie by coś tutaj mówić gdzie znajdę, się za kilka lat. Co do drugiej części pytania, jest plan, by poszukać jakieś pracy nie mniej nic pewnego na ten moment.

K: Na serwerze przegrałeś ponad 4210 godzin. Nie uważasz tego czasu za zmarnowany?
X: Nie uważam, że przez ponad 4200 godzin na serwerze zmarnowanym czasem, dużo wyniosłem przez ten okres i nie żałuje ani jednej godziny.

K: Jaki aktualnie posiadasz majątek na serwerze?
X: Aktualnie mam majątek w granicach ~2,3kk a 2,5kk, w tej kolekcji znajduję się Cheetah FL 2,2 pft, Elegy 2,0 pft, FCR-900 2,2 FT i kilka innych pojazdów.

5D4B3bb.png

nCZLbcJ.png

5D4B3bb.png

K: Byłeś już kiedyś w gronie administracji serwera, czy chciałbyś kiedyś powrócić do tego grona?
X: Tak byłem tutaj w administracji na randze Supporta, chciałbym ponownie zagościć w tym gronie i raz jeszcze móc pomagać graczom w potrzebie.

K: Jesteś Starszym Szoferem we frakcji Transport Of San Andreas, czym dokładnie się tam zajmujesz?
X: Rozwożę graczy po mapie w miejsce, które mi powiedzą, gdy oni nie mają aktualnie pojazdu bądź ich prawo jazdy zostało zabrane. Również wożę ich limuzyną, autobusem, jak i helikopterem.

K: W Czerwcu odszedłeś, z Frakcji San Andreas Fire Department co było powodem twojego odejścia?
X: Z frakcji SAFD odszedłem, ponieważ brakowało mi trochę starej frakcji i tej atmosfery w TSA, nie mniej może kiedyś ponownie zagoszczę tam, obecnie pozostaje w TSA.

K: Dobrze, jesteś Liderem Biznesu 4Wars od 6 Czerwca tego roku. Co należy do twoich obowiązków na tym stanowisku?
X: Do moich obowiązków lidera biznesu 4Wars jest nadzorowanie pracy innych członków zarządu czy wykonują swoje obowiązki, czy nie sprawiają problemów. Również sprawdzam, jak pracownicy zachowują się na akcjach, które organizuje, czy też inne osoby. Odpowiedzialny jestem też za rozdanie wypłat dla pracowników. Jestem, również Opiekunem Akademii co równa, się nauką nowych rekrutów przybyłych do biznesu i doskonaleniu ich umiejętności w odgrywaniu RP.

K: Rozumiem, chciałbyś powiedzieć czym, zajmuje się Biznes 4Wars?
X: Biznes 4Wars zajmuję w głównej mierze napadami na sklepy, banki, nieruchomości, kradzieży aut i wiele więcej szemranych rzeczy. Nie mniej również biznes organizuje wojny dla graczy, biznesów oraz frakcji by inni mogli się zmierzyć na arenie. Dochodzi również współpraca z biznesami i frakcjami.

5D4B3bb.png

8kV9dBs.png

5D4B3bb.png

K: Wcześniej byłeś członkiem biznesu San Andreas Armed Forces, co skłoniło cię do odejścia z niego?
X: Odejścia z wojska była trudną decyzją, którą podejmowałem od kilku miesięcy i zdecydowałem się na odejście, ze względu na rzecz biznesu 4Wars i sprawdzenia jak inny biznes się sprawuje oraz na czym on polega.

K: Jesteś v-liderem organizacji Los Santos Kings, co należy do twoich obowiązków?
X: Do moich obowiązków na stanowisku V-Lidera organizacji należą sprawdzenie, czy pojazdy są na bazie w stanie odpowiednim do standardów, które są w regulaminie, odpowiedzialny jestem za rekrutowanie nowych członków, sprawdzanie stanu osób czy wszyscy są, koordynowanie składu by był aktualny i wiele więcej.

K: Jak długo należysz do organizacji?
X: Do organizacji dołączyłem w Listopadzie 2023 roku, jeżeli mnie pamięć nie myli, potem odszedłem w kwietniu 2024 roku i powróciłem jeszcze tego samego roku jakoś w Listopad/Grudzień. I jestem do dzisiaj w organizacji, czyli łącznie będą 2 lata.

K: Wspomniałeś, że odszedłeś z organizacji i poszedłeś do innej, co było powodem takiej decyzji?
X: Odszedłem, z organizacji w celu sprawdzenia jak to wygląda, w innych organizacjach, poszedłem wtedy do Gangsta's Paradise, z tego miejsca pozdrawiam @Magik_4 i byłem tam około tygodnia i dostałem, propozycje od @pepsiak01, by stworzyć organizacje, na co się zgodziłem i tak wygląda historia.

K: Dobrze, to wszystkie pytania, które dla ciebie przygotowałem. Bardzo dziękuje ci za poświęcony czas, chciałbyś kogoś pozdrowić?
X: Dziękuje również za możliwość pokazania się większej ilości graczy na serwerze i z tego miejsca Pozdrawiam cię, @weedzior, @JA.KUB, @Scarred, @Killekowski, @Makgor.WPL, @Nenil.gg, @juzekxd1337, @LoliCaretaker, @Byialy*, @Sheeker, @Mefju4, @ItsTobiasz, @Bulis, @borufka. i wiele więcej osób, które nie wymieniłem.

5D4B3bb.png

Dziękuje Bardzo za przeczytanie wywiadu!

cFSZqBw.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

5wNnuaX.png

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin