Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Niebezpieczny pożar obok autostrady

siner
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @siner z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania relacji z dzisiejszego pożaru koło autostrady.

WZ0qeoB.gif

Dzisiejszego poranku, tuż koło autostrady w Las Venturas, na dzielnicy Julius Thruway West, zapaliła się trawa koło ruchliwej drogi. Jak sama nazwa wskazuje - autostrada, dużo graczy tamtędy się porusza w ciągu dnia, czy w nocy. Na szczęście w tamtej porze dnia nie przejeżdżała zbyt duża ilość graczy, gdzie mogłaby się narazić na niebezpieczeństwo. Przechodząc dalej, co się dokładniej stało? Zapalił się duży odcinek zieleni, wymierzony na około kilometr. Przyczyny jeszcze nie znamy, ale jest w trakcje ustalania. Niestety w tamtym miejscu nie ma żadnych barierek oddzielających trawę od drogi, więc w tamtym momencie niebezpieczeństwo przed wezwaniem odpowiednich służb było wysokie. Tamtą porą przejeżdżał pracownik San Andreas Road Asistance, który zauważył płomienie i od razu zaczął zabezpieczać cały palący się teren. Po odpowiednim zabezpieczeniu pracownik SARA wezwał San Andreas Fire Department. Na miejsce przyjechał jeden wóz strażacki oraz baniak z wodą. Strażacy podłączyli swoje węże strażackie do wozu strażackiego i zaczęli działać w gaszeniu. Całe gaszenie ognia zajęło około 30 minut. Po zgaszeniu strażacy złożyli swoje sprzęty, załadowali na wóz i pojechali na swoją siedzibę. Natomiast SARA posprzątało zabezpieczenie i pracownik pojechał dalej kontrolować drogi.

IwHaXEi.gif

Udało mi się również przeprowadzić krótki wywiad z pracownikiem SARA, jako iż był od początku tego niebezpieczeństwa.

s - @siner
 j - @juchacz93

s: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor siner z Redakcji 4Life News. Czy chciałbyś udzielić mi odpowiedzi na parę pytań?
j: Jasne. Mogę.

s: Pożar, czy otrzymaliście zgłoszenie?
j: Pożar zauważyłem sam, przejeżdżając tą okolicą.

s: Jakie kroki podjąłeś po zobaczeniu pożaru koło autostrady?
j: Niezwłocznie zatrzymałem pojazd w bezpiecznym miejscu oraz zawiadomiłem służby, po czym zabezpieczyłem cały teren i oczekiwałem na przyjazd służb.

s: Byłeś od początku tutaj, ile trwała cała akcja od zabezpieczenia do ugaszenia pożaru?
j: Byłem od początku, cała akcja trwała około 30 minut. Był to duży pożar.

s: Dobrze do tyle, o co chciałem zapytać, dziękuje za udzielenie krótkiego wywiadu, miłej i spokojnej służby życzę.
j: Dziękuje za wywiad.

wiL60hy.png 

Autoryzował: @kvmykk.ogf

Gość
Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin