Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Tragiczny wypadek w San Fierro, tuż koło salonu motocykli

siner
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @siner z Redakcji 4Life News. Zapraszam Was do przeczytania relacji z tragicznego wypadku tuż koło salonu motocykli.

sFpzXO3.gif

13 września 2025 roku o godzinie 12:30 doszło do tragicznego wypadku biorących udział kilka osób, tuż koło salonu motocykli na dzielnicy Garcia w San Fierro. Dwie osoby jechały pojazdem marki Hellion, natomiast trzecia osoba, która 900. Z tego, co, że motocykl wyjechał pod prąd pojazdowi z dużą prędkością, natomiast samochód próbował szybko odbić na drugi pas, ale iż był to pojazd terenowy z hydrauliką, przewrócił się na bok i potrącił kierowcę motocykla. Przechodzień obok, który widział całą sytuację, od razu zadzwonił na /112, wezwał odpowiednie jednostki i czekał na ich przyjazd. Na miejsce przyjechali jako pierwsi medycy oraz policjanci. Funkcjonariusze od razu wzięli się za zabezpieczanie terenu, a ratownicy medyczni, zaczęli ratować poszkodowanych. Po chwili jeden zespół ratownictwa medycznego nie dawał rady sam na jeden sprzęt medyczny oraz karetkę. Funkcjonariusze wezwali drugą karetkę oraz trzecią karetkę od wojska. Jako iż, pojazdy trza było odpowiednio zabezpieczyć, wezwano jeden wóz strażacki oraz dwie lawety SARA, aby odholować pojazdy. Po godzinie ratowania poszkodowanych udało się ich przywrócić do życia, natomiast jednego pacjenta zabrano do szpitala na dodatkowe badania.

bjXyGy5.gif

Udało mi się również przeprowadzić wywiady z frakcją SAMD oraz SAPD. 

s - @siner
M - @Michuba2

s: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor siner z Redakcji 4Life News. Czy udzieliłbyś mi krótkiego wywiadu na temat dzisiejszego wypadku?
M: Witam, z tej strony Ratownik Dowódca Michuba2 z San Andreas Medical Department. Jasne.

s: Ile osób brało udział nad tą akcją ratunkową?
M: Były trzy osoby poszkodowane. Jeden b-med od SAAF, jedna patrolówka od SAPD, dwie karetki od SAMD i zastęp SAFD. Łącznie służb było z 8 osób.

s: Na czym polegały działania z waszej strony?
M: Działania z naszej strony skupiały się na jak najszybszym i najdokładniejszym ratowaniu ludzkiego życia.

s: Czy wiadomo, w jakim staniem aktualnie znajdują się poszkodowani?
M: Nie mogę na ten moment udzielić takiej informacji.

s: Rozumie, w takim razie to tyle, o co chciałem zapytać. Dziękuje oraz życzę spokojnej służby.
M: Dziękuje, życzę Panu spokojnego i miłego dnia.

s - @siner
I - @IgorRzeka

s: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor siner z Redakcji 4Life News. Czy udzieliłbyś mi krótkiego wywiadu na temat dzisiejszego wypadku?
I: Uszanowanie, Police Officer III IgorRzeka, San Andreas Police Department, pewnie.

s: Byłeś na obecnym wypadku od początku, co możesz powiedzieć o tej całej sytuacji?
I: A więc tak, koło godziny 12:40 otrzymaliśmy zgłoszenie o wypadku, dojechaliśmy jako pierwsi razem z pierwszym zespołem ratownictwa medycznego. Zauważyliśmy 2 pojazdy - auto oraz motocykl, które uczestniczyły w wypadku. My wykonaliśmy zabezpieczenie, a ratownicy niezwłocznie zaczęli ratować
poszkodowanych.

s: Wiadomo, jak doszło do tego tragicznego wypadku?
I: Nie do końca mamy pewność. Z ustaleń wyszło, że motocykl wyjechał pod prąd samochodowi, gdzie pojazd próbując odbić, przewrócił się na bok i strącił kierowcę motocykla.

s: Jakie siły i środki były zaangażowane w to zdarzenie?
I: 2 Karetki MD, 1 Karetka wojskowa, 1 wóz strażacki, 1 radiowóz policyjny Oraz 2 lawety SARA.

s: Ile trwają działania na miejscu?
I: Aktualnie trwają one godzinę.

s: Dobrze to tyle, o co chciałem Cię zapytać, dziękuje za udzielenie krótkiego wywiadu.
I: Dziękuje, miłego dnia.

wiL60hy.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin