Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Niezidentyfikowany obiekt w przestrzeni lotniczej w San Andreas!

Skipper*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witajcie! Z tej strony Starszy Redaktor @Skipper* oraz Redaktor @pablo2712. Zapraszam do przeczytania relacji z niezidentyfikowanego obiektu w przestrzeni lotniczej w San Andreas!

qBzGDrb.gif

Dnia 26.09.2025 o godzinie 23:31 w bazie wojskowej Area 69 radar meteorologiczny wychwycił nietypowy sygnał, przypominający obiekt latający, którego natura pozostaje nieznana. Na ekranach wyglądało to, jak szybko przemieszczająca się plama energii, znikająca i pojawiająca się w losowych miejscach. Nie udało się potwierdzić, czy był to błąd systemu, eksperymentalny pojazd, czy coś spoza naszej technologii. Świadkowie twierdzą, że obiekt przypominał pulsujące światło widoczne ponad chmurami, a inni sugerują, że mogła to być iluzja wywołana zakłóceniami atmosferycznymi. Pozostaje pytanie: czy to zwykły przypadek, czy kolejny dowód na istnienie niezidentyfikowanych zjawisk w przestrzeni powietrznej? Śledczy prowadzący tę sprawę, zwracają uwagę na wszystkie szczegóły, udało mi się pozyskać informację, że wskazują na UFO. Są to jedynie spekulacje, manewry bez utraty prędkości, losowe miejsca w przestrzeni powietrznej, anomalia, czy może ufo? Niedaleko Area 69 znajduje się Bar, z talerzem imitującym ,,UFO". Czekamy na resztę informacji, na razie, Wojsko zapewnia mieszkańcom szczegółową obronę stanu San Andreas, co to było?

9X5FSrm.gif

Udało nam się przeprowadzić krótki wywiad z patrolującym w tym czasie Szeregowym Michealem Cold'em.

S - Skipper*
M - Michael Cold

S: Witam, Starszy Redaktor Skipper*, mogę zadać Panu kilka pytań?
M: Jasne!

S: Był Pan obecny na Area 69 podczas tego zjawiska?
M: Byłem obecny, w tym czasie patrolowałem bazę wojskową.

S: Czyli pewnie widział Pan to zjawisko na własne oczy, jak to wyglądało w Pana oczach?
M: Tak, widziałem wszystko. To było jak ,,Grom z jasnego Nieba". Wszystko zdarzyło się tak szybko i nagle.

S: Myśli Pan, że to Ufo?
M: Jest to możliwe, lecz musimy bardziej przyjrzeć się sprawie, aby móc nazywać to zjawisko Statkiem Kosmicznym.

S: Mieszkańcy są zaniepokojeni, przewidują najgorsze, czy zbliża się coś, co może zaszkodzić mieszkańcom?
M: Wydaję mi się, że mieszkańcy zbyt bardziej się tym przejmują, nasze radary meteorologiczne nie wykazują takich informacji.

S: Dziękuję za wywiad, to koniec moich pytań!
M: Również dziękuję.

Dziękujemy za przeczytanie relacji!

vjJJkhY.png

mL1T26C.png
Autoryzował: @MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin