Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Relacja z wypadku w Santa Maria Beach Los Santos

siner
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam, z tej strony Redaktor @siner z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania relacji z wypadku w Santa Maria Beach w Los Santos.

Y3E4O1s.gif

Dnia 4 października o godzinie 19:00 wieczorem w sobotę, doszło do tragicznego wypadku na dzielnicy Santa Maria Beach w mieście Los Santos. Samochód marki Bufallo DSD jechało z dużą prędkością, było ciemno i na jego nieszczęście wpadł w poślizg, a następnie uderzył w ogromny kamień obok drogi. Kierowca był w stanie wybrać numer 112 i wezwać odpowiednie służby. Jako pierwsi na miejsce dotarli ratownicy medyczni, którzy wezwali policje. Po przyjeździe funkcjonariuszy, od razu wzięli się za zabezpieczenie terenu. Następnie przyjechała straż pożarna, zabezpieczyli pojazd, przeciwko wycieków i zaczęli się, za wyciągnie poszkodowanego z pojazdu, ponieważ drzwi były zablokowane. Po wyciągnięciu osoby rannej, od razu przekazano w ręce medyków, a oni przystąpili do ratowania poszkodowanego. Po godzinie ratowania przywrócono życie ciężkiej osoby rannej, a potem załadowani do karetki i pojechali na szpital, wykonując dalsze badania, przy lepszym sprzęcie medycznym. Natomiast strażacy spakowali swoje sprzęty do wozu strażackiego z pomocą funkcjonariuszy i pojechali na kolejne wezwanie, a policjanci zdjęli zabezpieczenie i pojechali dalej patrolować.

vNwVZkn.gif

Udało mi się również przeprowadzić wywiad z funkcjonariuszem oraz strażakiem.

s - @siner

B - @Bolo.* 

s: Witam, z tej strony Redaktor siner z Redakcji 4Life News. Czy udzieliłbyś mi krótkiego wywiadu na temat dzisiejszego wypadku?
B: Pewnie.

s: Byłeś na obecnym wypadku od początku, co możesz powiedzieć o tej całej sytuacji?
B: Tak, od początku zostałem zadysponowany do zgłoszenia. Na miejscu już była jednostka SAMD i Sprawdzała jak tam z pojazdem, a ja zająłem się zabezpieczeniem.

s: Wiadomo, jak doszło do tego tragicznego wypadku?
B: Samochód z dużą prędkością uderzył w wielki kamień.

s: Jakie siły i środki są zaangażowane w to zdarzenie?
B: JRG wyciągała poszkodowanego z pojazdu, a aktualnie ratownicy zajmują się uratowaniem życia kierowcy oraz 3 patrole policji.

s: Ile łącznie wszystkich osób uczestniczy w tej tragedii?
B: Łącznie było 8 osób.

s: Dobrze, to tyle, o co chciałem Cię zapytać, dziękuje za odpowiedzi.
B: Dziękuję, z mojej strony to wszystko, życzę miłego dnia. 

s - @siner

v - @vhs.

s: Witam, z tej strony Redaktor siner z Redakcji 4Life News. Czy udzieliłbyś mi krótkiego wywiadu na temat dzisiejszego wypadku?
v: Witam, oczywiście.

s: Chciałbym się zapytać na sam początek, co zastaliście na miejscu?
v: Po dojeździe na miejsce zastaliśmy pojazd, po uderzeniu w skałę oraz poszkodowanego w środku. Dodatkowo zauważyliśmy wycieki oraz wydobywający się dym z silnika.

s: Kiedy otrzymaliście zgłoszenie i ile trwał wasz dojazd do miejsca zdarzenia? 
v: Zgłoszenie otrzymaliśmy około godziny 19:00. Niestety dojazd zajął chwilę, ponieważ w tym czasie byliśmy na przypadku samobójstwa, jednak dojechaliśmy tak szybko, jak to możliwe i udzieliliśmy pomocy.

s: Jakie były wasze zadania na miejscu?
v: Naszym zadaniem było zabezpieczenie wycieków poprzez zasypanie ich sorbentem oraz pozbycie się dymu wydobywającego się z komory silnika. Następnie za pomocą sprzętu hydraulicznego uwolniliśmy  poszkodowanego i przekazaliśmy go ZRM.

s: Rozumiem. To tyle, o co chciałem Cię zapytać, dziękuje za odpowiedzi na moje pytania.
v: Dziękuje również i proszę. 

jxiisjG.png

Autoryzował: @og.ruddyy0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin