Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wr77zeR* oskarżony przez siner

siner
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Wr77zeR*
Data i godzina zdarzenia: 11.10.2025r. 18:00 
Pełen opis sytuacji: Dostałem informacje, że Nieznajomy_1098 to  Wr77zeR* że on mnie zakuł podobno, więc na niego skarga. Strzelaliśmy się z graczami na dmie i nagle wbija SAPD, jako iz zauwazylem czlonka sapd, ktory byl w biznesie tym samym co ja napisalem czy czyszczą dma bo strzelam sie z graczami i zeby nie bylo ze strzelam do sapd, odpisal ze tak czyszcza, wiec swiadomie ze jest jakas akcja na dmie to nie przeszkadzam im jak zawsze. Wbijam na dma tylko miedzy graczami sie strzelam a nie w sapd. Po chwili zauwazylem funckjonariusza na dachu, ktory probuje mnie zastrzelic ze snajperki, podszedlem z innej strony do niego napisalem ze widac cie bo byl na dachu no i nie strzelalem do niego jak widac, tylko chcialem wyjsc z dma i quitnac z serwera bo mialem 2 minuty do premki. Nie zdazylem wyjsc z dma i zostalem zakuty i wsadzono mnie do wiezienia za ostrzal w strone PD, na potwierdzenie ze nie strzelalem, zapisal mi sie tylko jeden klip ze nie strzelam tylko ich omijam.  Chcialbym udowodnic innymi klipami, ze nie strzelam w sapd jak są na dmie ale robilem czystke klipow ostatnio, wiec tylko ten jeden z dzisiejszej akcji potwierdzi ze nie strzelam, bo jakbym chcial strzelac to dawno bym zabil sapda bo mialem taka okazje lub przebil opone w lawecie sapd. Chcialbym dodac ze mialem kartoteke i zapowiedziano mi, ze jak bede utrudnial funkconariuszom to znow dostane kartoteke, wiec tymbardziej bym im nie utrudnial. 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/4Qn9Fcw  (dalbym dowod z zapytaniem czy sapd czysci dma co sie pytalem ale nie wiem czy moge udostepniac logi z chatu biznesowego) 

Ja, siner zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin