Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Dziękuję i przepraszam - koniec Olimpu

bilu.klimatkartel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko co dobre w końcu się kończy. Czas przemija, ludzie już nie żyją tylko komputerem. Zaczęli pracować, ustatkowywać się z drugimi połówkami (nie koniecznie tu chodzi o berbeluchę), a co za tym idzie spora część osób która tworzyła ten grajdoł odeszła. Niezależnie od tego co jest teraz to fajnie będzie wrócić się wspomnieniami do dawnych czasów. Trzymajcie się w zdrowiu i szczęściu :*

Stworzyliście mi kawałek dzieciństwa i sprawiliście, że czas, który miał być najgorszy nim nie był. Wychodziły głupie zgrzyty, które teraz jak się patrzy są niesamowicie śmieszne xd. Mimo wszystko, dziękuję Wam za to, że mogłam być częścią tego, poznać Was, wiele razy pośmiać się, napewno jest to okres, który łatwo nie przeminie. Trzymajcie się Olimpusy

Dzięki Biluś za danie mi szansy dołączenia do tej super organizacji, przepraszam również za moją bardzo małą aktywność na serwerze:), Dzięki zostaje do końca z organizacją.<3 Powodzenia wszystkim w życiu prywatnym.

Edytowane przez zxcx555*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin