Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Dziękuję i przepraszam - koniec Olimpu

bilu.klimatkartel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki bilu za czasy w organizacji gdy pykaliśmy w minecrafta Olimpem, ekipą, od kiedy Cię było mniej straciło to sens, ale wiadomo każdy w życiu musi coś porzucić żeby zająć się rzeczami ważniejszymi, ale Olimp z tamtego okresu na zawsze w sercu 

Odszedłem szybciej niż reszta bo kończyłem grę, ale pamiętam te czasy, w których było nas na Mumble po 15 osób, graliśmy w różne gry, robiliśmy sobie tyralnie dla jaj, siedzieliśmy razem po nocach, szkoda że tak się potoczyła historia największej i w sumie można powiedzieć najlepszej organizacji na serwerze przez długi okres czasu. Trzymaj się Bilu, nic nie jest Twoją winą, każdy w życiu musi podjąć decyzję, życie albo gra, Ty wybrałeś to pierwsze i moim zdaniem postąpiłeś mądrze. <3

• Administrator

Wspomnienia pozostają i zostaną na zawsze, miło było tworzyć tą organizacje oraz ją nadzorować przez prawie 6 lat :4l:.

Edytowane przez Verago.

właściwie od kiedy dołączyłem to byłem raczej członkiem organizacji dla samego bycia w jej szeregach (choć i tak moim celem był powrót tutaj, bo jak dobrze pamiętam, to byłem jeszcze w Olimpach przed Olimpami, ale za nic nazwy nie pamiętam), to jednak nieco żałuję tej bierności, bo bywały czasy, że z kimś w coś by się pograło lub pogadało troszku

Edytowane przez mvrcin777

No cóż, setki przegadanych i przegranych godzin z wami były czystą przyjemnością. Latające talerze, wypite szampany, rozpatrywanie rekrutacji, trudne chwile, parędziesiąt gigabajtów wspomnień i miliony zwykłych rozmów.

Dziękuję wszystkim za ten niezapomniany czas. <3 

https://imgur.com/a/ZxFtvHH

Przyszedłem z kilkoma osobami z thugow było fajnie spoko ekipa się zrobiła (oczywiście sama faworka) zawsze jakaś większa interakcja czy to mta czy inne gry ale czasy się zmieniają nikt niestety wiecznie młody nie jest ¯\_(ツ)_/¯ 

(jeden z wielu ciekawych szotów xd trochę obraz się rozjechał ale nvidia w tym momencie nie oddała)

Edytowane przez Alpaka*

Fajnie było uczestniczyć podczas budowania tego faworkowego imperium podczas pandemii. Cieszę się, że mogłem uczestniczyć z Wami w projekcie podczas absolutnej złotej ery. Kontakt z Wami przez mumble pozwolił nie ześwirować podczas izolacji. Czasy beztroskiego siedzenia do późna nie wrócą, gdy bzdety miały najwyższą rangę. Teraz żegnamy się oficjalnie, ale wiadome, że ta organizacja śmierć kliniczną ma już dawno za sobą, a bazy organizacji przypominały zamrożony fragment minionej rzeczywistości. Nie smućmy się tylko radujmy, że byliśmy tam podczas szczytowej formy. Dziękuje wszystkim z którymi mogłem porozmawiać. Bądźcie szczęśliwi i jedźcie mięso. <3

• 2 tygodnie później...

Może się nie lubiliśmy ale i tak gratuluje wytrwałości bo byliście z nami długo. Połamania nóg!

Edytowane przez vapur
Szczęścia się nie życzy bo przynosi nieszczęście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin