Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Atryk. - oskarżony przez Edosmith

Edosmith
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Atryk.
Data i godzina zdarzenia: 16:28
Pełen opis sytuacji: Podczas Prowadzonego Pościgu postanowilem użyć mojego pojazdu w celu zablokowania przejazdu, gdy już ustawilem swój pojazd i zaciągnalem ręczny, funkcjonariusz Atryk użyl mojego pojazdu jako rampy przejeżdzając i przeskakując po nim, od razu wysiadl po tej sytuacji z pojazdu dzieki czemu uzyskal przewage pozycyjną i byl w stanie przebić opony w drugim pojezdzie co calkowicie uniemożliwilo kontynuowanie pościgu.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/h2ORcNy

Edytowane przez Edosmith

Cześć,

Podczas dzisiejszego pościgu nie wykazałeś się w żadnym stopniu tzw. pościgiem RP. Niestety, nie posiadam z niego nagrania, więc nie mam możliwości przedstawienia bezpośredniego dowody.

W momencie, gdy zablokowałeś przejazd, zauważyłem pojazd, do którego zamierzałeś się przesiąść. W związku z tym spróbowałem delikatnie przepchnąć blokujący pojazd, zachowując pełną ostrożność. Niestety pech chciał, że nasze pojazdy są dość szybkie, a ich model skonstruowany w taki sposób, że zamiast zatrzymać się na pojeździe z zaciągniętym hamulcem ręcznym, mój pojazd najechał na Twój.

Dlatego też - wbrew temu, co napisałeś - nie "użyłem Twojego pojazdu jako rampy, przeskakując po nim", lecz po prostu najechałem na niego i się zatrzymałem. Uważam, że jest to istotna różnica. W mojej ocenie próbujesz podkreślić tę sytuację w sposób, który nie oddaje jej faktycznego przebiegu, by sztucznie dodać sobie i przypisać mi dodatkowe przewinienia.

Gdy radiowóz znajdował się na Twoim pojeździe, wysiadłem i rozpocząłem ostrzał w kierunku drugiego pojazdu, do którego się przesiadłeś - zgodnie z wcześniejszą zgodą na użycie broni, która została przeniesiona na nowy cel.

W praktyce nie uzyskałem żadnej przewagi, a wręcz przeciwnie - utrudniłem sobie działania. Gdybym szybciej zorientował się, że pojazd stoi na ręcznym, wysiadłbym wcześniej (ponieważ pobugowała mi się postać z powodu braku miejsca) i prawdopodobnie zamiast przebić jedną oponę, uszkodziłbym wszystkie. Dodatkowo druga jednostka przyjechała natychmiast, więc o jakiejkolwiek przewadze z mojej strony nie może być mowy.

Z poważaniem,
Captain II Atryk.

9 minut temu, Edosmith napisał:

W praktyce uzyskałeś i kolejny raz zmieniłeś wersje wydarzeń, nie pamiętasz jak mówiłeś że to był ,,bug’’?

Kiedy powiedziałem, że jest to "bug" i co to w ogóle zmienia? To czy faktycznie uzyskałem czy też nie pozwól, że zostawimy zarządowi.

9 minut temu, Edosmith napisał:

I ciekawe jak widziałeś pojazd do którego chce uciec przez ścianę.

Wiesz co, nie mam pojęcia - wychodzi na to, że znowu oszukiwałem.

Yx6HiLp.jpeg

Edytowane przez Atryk.

Cytując twoje zdanie ,,W momencie, gdy zablokowałeś przejazd,zauważyłem pojazd, do którego zamierzałeś się przesiąść. W związku z tym spróbowałem delikatnie przepchnąć blokujący pojazd’’ wspominasz że widziałeś pojazd gdy zablokowałem przejazd, jest to niemożliwe ponieważ drugi pojazd stał za ścianą a ty jak wspomniałeś próbowałeś przepchnąć pojazd, więc jest to niemożliwe żebyś widział pojazd i teraz sam to udowodniłeś, tłumaczyłeś że to bug administratorowi W77ZeR (przepraszam jeśli napisałem błąd w nicku) mogę ci wysłać na to logi że wspomniany administrator tak napisał, jak i on sam może ci potwierdzić, dodatkowo zaznaczę jeśli się spytałeś ,,co to w ogóle zmienia?’’ zmienia dużo gdyż jeśli nie użył byś mojego pojazdu jako rampy nie przestrzelił byś opon i pościg zakończyłby się w inny sposób niż się zakończył.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin