Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Moto Urodziny na serwerze!

IgorRzeka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

yIcK0lM.png

Dzień Dobry! Z tej strony Starszy Redaktor @Bulis oraz Redaktor @IgorRzeka. Zapraszamy do przeczytania relacji z urodzinowego zlotu!

BePhSo6.png

67j2Qii.gif

BePhSo6.png

Dnia 09.10.2025 w godzinach wieczornych odbył się zlot urodzinowy organizowany przez @Patryk99. Spotkaniu miłośników samochodów towarzyszyła audycja, którą w tym czasie prowadził nasz solenizant. Koło godziny 18:00 zapowiedziane na radiu serwerowym zostało owe wydarzenie. Patrykowi udało zebrać się dużo osób, ponieważ około pięćdziesięciu, które chętnie brały udział w konkursie oceny aut. Podczas trwania eventu towarzyszyły nam również frakcje, między innymi San Andreas Police Department i San Andreas Medical Department oraz biznes San Andreas Armed Forces. Wymienione biznesy oraz frakcje utworzyły bramę wjazdową, która około godziny 18:40 została zamknięta i uniemożliwiała przejazd, ponieważ to o tej godzinie rozpoczął się główny konkurs. Od samego rozpoczęcia aż po zakończenie wydarzenia gracze mogli posłuchać piosenek różnego rodzaju, które zdecydowanie umilały czas nie tylko osobom, które były na zlocie, lecz również każdemu innemu graczowi!

do-redakcji

hl4qlx7.gif

do-redakcji

Przygotowaliśmy również króciutki wywiad z organizatorem i jednocześnie solenizantem.

do-redakcji

I - IgorRzeka
P - @Patryk99

do-redakcji

I: Witaj Patryku, z tej strony Redaktor IgorRzeka, mam do ciebie parę pytań odnośnie wczorajszego zlotu, chciałbyś udzielić na nie odpowiedzi?
P: Cześć! Z wielką chęcią odpowiem na pytania.

I: Dobrze, na początku pytanie pierwsze. Powiedz proszę, ile lat już skończyłeś?
P: Pewnie, wczoraj świętowaliśmy moje 19 urodziny, tyle już mam na karku. Ostatni rok z jedynką z przodu.

I: Świetnie! Jakie emocje towarzyszyły Ci, gdy zobaczyłeś, że na twój zlot przybyła tak spora liczba osób?
P: Szczerze? Na początku byłem lekko zdruzgotany, gdyż przybyło mało osób, ale koło godziny 19 pojawiło się dużo graczy. Czy były jakieś emocje? Zdecydowanie szok, ze względu na taką frekwencję.

I: Czy w przyszłości możemy się spodziewać więcej spotkań fanów motoryzacji poza urodzinami?
P: Nie mam pojęcia, czy będą. Jest szansa, ale nic nie obiecuje!

I: W takim razie, Patryk, chciałbym Tobie życzyć wszystkiego najlepszego, szczególnie sukcesów w swoich hobby czy innych rzeczach, a reszta przyjdzie sama! Dziękuje za udzielenie odpowiedzi na wywiad, miłego dnia!
P: Dzięki, pozdrawiam!

do-redakcji

Dziękujemy za przeczytanie tej krótkiej relacji! Pozdrawiamy serdecznie i zachęcamy do zapoznania się z innymi materiałami Redakcji 4Life News!

do-redakcji

z3nSJOx.png

NCxVQMZ.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

yIcK0lM.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin