Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na wodahs - oskarżony przez Abibas_vs_najk

Abibas_vs_najk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: wodahs
Data i godzina zdarzenia: 26.10.2025 12:43
Pełen opis sytuacji: Był pościg chłop wjechał na dm zabiłem pd który był w aucie policja zaczeła wjeźdzać na dm to stanołem na dachu i nagle zostałem wsadzony do paki za wpisa którego miałem i zabicie funkcjonariusza na dm po pidzie
Dowód, który to potwierdza całe zajście:https://imgur.com/a/a7m0t5y

Ja, Abibas_vs_najk zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Abibas_vs_najk

Witam, Detective I wodahs.

a więc jak sam wspomniałeś zabiłeś funkcjonariusza na DM, za co grozi odsiadka 50min.

Dodatkowo po pierwszym zabójstwie w dalszym ciągu zabijałeś funkcjonariuszy, na pewnym etapie zostałeś powalony z LLS'a, lecz nasi funkcjonariusze dalej dostawali ostrzał z innych stron przez co gineli i nie było na tamten moment sposobu wsadzenia Cię do więzienia w tradycyjny sposób, przez co trafiłeś do więzienia po PIDzie.

Stało się tak, ponieważ nakazują na to zasady frakcyjne dotyczące DM jak i to, że pościg już się zakończył i nie było sensu wchodzenia i szukania wyjątkowo Ciebie za Twoje wybryki.

Dodatkowo chcę przypomnieć, że my weszliśmy tylko za ściganym, niestety Twoje akcji zmusiły Nas do wsadzenia Ciebie w ten sposób a nie inny, mogliśmy wszystkiego uniknąć gdybyś tylko zdjął palec ze spustu.

Przy okazji uwzględniajac wpisa dostałeś dodatkowo 30min. odsiadki, a wpis został usunięty.

To wszystko ode mnie, życzę Ci miłego weekendu i miłej rozgrywki Abibas_vs_najk.

34 minuty temu, wodahs napisał:

Dodatkowo po pierwszym zabójstwie w dalszym ciągu zabijałeś funkcjonariuszy, na pewnym etapie zostałeś powalony z LLS'a, lecz nasi funkcjonariusze dalej dostawali ostrzał z innych stron przez co gineli i nie było na tamten moment sposobu wsadzenia Cię do więzienia w tradycyjny sposób, przez co trafiłeś do więzienia po PIDzie.

Chciałbym zobaczyć kiedy byłem powalony z LLS'a po prosze clipa lub w logach napisane bo możesz kłamać że byłem powalony

Odpowiadając na Twoje drugie pytanie, krótko i na temat.

52 minuty temu, Abibas_vs_najk napisał:

Chciałbym zobaczyć kiedy byłem powalony z LLS'a po prosze clipa lub w logach napisane bo możesz kłamać że byłem powalony

[2025-10-26 12:38:04] [Output] : â’ľ Powalasz gracza Abibas_vs_najk (ID: 253 ) na ziemiÄ™.

Godzinę temu, Abibas_vs_najk napisał:

Dlaczego ja tylko zostałem wsadzony do paki jak inni strzelali do was ziomki mi piszą że oni też strzelali do was a nie zostali wsadzeni

Natomiast jeśli chodzi o Twoje pierwsze pytanie Abibas_vs_najk nie mogę na nie ot tak odpowiedzieć, ponieważ jest to ujawnianie zasad we frakcji dot. DM.

Mogę Ci jedynie ujawnić, że zostałeś na podstawie tych zasadch prawidłowo umieszczony we więzieniu. 

Zostawiam sprawę dla Executive Staff.

Jak zwykle udanej rozgrywki i dużo zabawy na serwerze.
Pozdrawiam Cię
wodahs

To jak tak do ja się chciałbym prosić by wszyscy co byli powaleni też trafili do paki za ostrzał do policji a nie że tylko ja zostałem wsadzony bo to by było tak że jak bym wpisa nie miał to byś cię to mieli daleko gdzieś że ja zabiłem pd

26 minut temu, Veon.ogf napisał:

@Abibas_vs_najk Posiadasz jakiekolwiek dowody żeby udowodnić to, że nie zostałeś powalony z LLS? Z tego co sprawdziłem, to dokonałeś zabójstwa funkcjonariusza podczas ich czynności. 

Może mam dowód a może nie nie potrzebujecie tego wiedzieć czy mam nagranie że mnie powalił czy nie

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin