Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supportem Sebastos

XKrakroX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie, z tej strony Młodszy Redaktor @XKrakroX z Redakcji 4Life News. Zapraszam Was do przeczytania wywiadu z Supportem @Sebastos.

5D4B3bb.png

X: @XKrakroX
S: @Sebastos.

5D4B3bb.png

X - Witam, z tej strony Młodszy Redaktor XKrakroX z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
S -  Hej, pewnie!

X - Świetnie! W takim razie na sam początek opowiedz coś o sobie.
S - Uszanowanko! Z tej strony Sebastian znany pod pseudonimem Sebastos. Pochodzę z województwa lubuskiego, niedaleko Leszna. Zainteresowań mam sporo, lecz zmniejszam je do minimum, tak jak aktualnie interesuję się, ślusarstwem, spawaniem, trochę sportem dla własnego urozmaicenia oraz aktualnie toczeniem elementów, na tokarce sterowanej numerycznie. Nie mam jakoś bardzo ciekawego życia, więc zostawię tylko tyle dla tego pytania.

X - Rozumiem. Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie?
S - W wolnym czasie lubię sobie usiąść przed komputerkiem i pograć w gierki, również lubię pojeździć autem, to mnie najbardziej relaksuje i w trakcie puścić muzę na ,,full".

X - Skąd pomysł na granie w MTA? Ktoś Ci powiedział o tym, że istnieje coś takiego, jak to wyglądało?
S - Moja przygoda zaczęła się od tego, że zobaczyłem gdzieś tą gierkę i też kiedyś zapoznane osoby z internetu mi o tym powiedziały i tak zacząłem swoją karierę na scenie MTA.

X - Jak trafiłeś na serwer 4Life?
S - Na serwer trafiłem przypadkiem, ponieważ przez ten czas co gram w MTA interesowały mnie różne rozgrywki i też sprawdzałem, co lubię i tak się trafił serwer 4Life.

X - Na serwerze przegrałeś ponad 3438 godzin. Nie uważasz tego czasu za zmarnowany?
S - Nie powiedziałbym, że ten czas został zmarnowany, lecz od kiedy wbiłem ten czas, to jest jakoś za niedługo 3 rok, kiedy gram systematycznie na serwerze. Poznałem także fajnych ludzi i się z nimi trzymam i tak sobie razem też siedzimy i fajnie upływa czas.

X - Jaki aktualnie posiadasz majątek na serwerze?
S - Nie mam jakoś specjalnie dużego majątku, ponieważ większość to robiłem auta od zera, ale jak tak plus/minus liczyłem, to wychodzi 8-9kk.

5D4B3bb.png

ZJJpNpI.gif

5D4B3bb.png

X - Jesteś w administracji serwera na randze Support, jak długo jesteś i czym się zajmujesz?
S - Na randze Support jestem już 3 miesiące i zajmuje się głównie, pomaganiem graczom i ewentualnie ich karaniem.

X - Jak zareagowałeś na to, że to właśnie ty zostałeś wybrany na rangę Supporta?
S - Szczerze, to byłem w szoku, ponieważ było to małe marzenie, mimo że to tylko ,,gierka", lecz chciałem zobaczyć, jak to jest na serwerze po drugiej stronie.

X - Dlaczego akurat SAFD wybrałeś? Wcześniej byłeś we frakcji SARA na randze Inspektor Naczelny skąd decyzja o zmianie frakcji?
S - Wybrałem frakcję SAFD, ponieważ jak odszedłem z frakcji SARA, to miałem nie chęć do frakcji i zrobiłem sobie przerwę. Po odejściu z frakcji SARA udało się dostać do administracji na rangę Supporta i no chęci wróciły, więc na serwerze przybywam tyle, ile się da i tak, sobie powiedziałem, że chce spróbować coś nowego i tak trafiłem do frakcji SAFD. Jak długo w niej będę, to nie wiem.

5D4B3bb.png

GpHQQzu.png

5D4B3bb.png

X - Jak się podoba w SAFD, jesteś aktualnie na stopniu Strażak, jak to wygląda od strony osoby pełnoprawnej?
S - Jako frakcja, to mi się podobała od początku, bardzo fajnie jest. Wiadomo, że jest lekki rygor, ale to jak prawie wszędzie musi być jakiś porządek. Na pełnoprawnym, jest przyjemnie i powoli się wdrażam, w ten styl jako strażak.

X - Dobrze, obecnie nie przynależysz do żadnego biznesu, zastanawiasz się nad dołączeniem do jakiegoś w przyszłości?
S - Nie chcę i nie zamierzam iść do biznesów.

X - Jesteś członkiem organizacji Extreme, co skłoniło Cię do przenosin do tej właśnie organizacji?
S - Jak mam być szczery to, zamknięcie Olimp i chęć bycia w innej organizacji, no i też oczywiście wydaje się fajną organizacją, a czy tak jest, to się przekonam.

X - Jakie jest twoje marzenie na 4Life? Może jakaś ranga we frakcji, administracji? A może pojazd?
S - Jakoś już specjalnie nie mam marzeń, może takie lekkie, to ewentualnie awansik na Moderatora, a tak z pojazdów to bym chciał Zentorno, lecz jest to mało możliwe, chyba że bym sprzedał większość swoich autek.

X - Dobrze, to wszystkie pytania, które dla ciebie przygotowałem. Bardzo dziękuje ci za poświęcony czas, chciałbyś kogoś pozdrowić?
S - Tak, @Kopacka@Bartekfal, całą administrację, nową organizację oraz cała frakcje SAFD.

4nrF60D.png

CSoiFp9.gif

4nrF60D.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu, zapraszam do śledzenia dalszych materiałów Redakcji 4Life News!

5uQzPzl.png

Autoryzował: @MateuszXQ

5wNnuaX.png

Edytowane przez XKrakroX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin