Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Giełda i nieobecność użytkowników.

Strobilizator
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak myślę sobie, po co wystawiać auto, jak się wychodzi z serwera? Pozostaje spisać nazwę gracza i czekać sprawdzać kiedy będzie na serwerze. Kiedy bym nie zajeżdżał na giełdę, czy to do 10k czy 10-50k, to za każdym razem 95% aut ma nieobecnych właścicieli. Nie ma z kim dobić targu. Nieważne też jaka godzina gry, rano, południe, popołudniu. Zawsze to samo. Jak ja wystawiam auto na giełdzie to na tyle godzin ile przewiduję, że będę w grze, a tu widzę większość wystawia auto na cały dzień a po chwili i tak znika z serwera. Dla mnie bez sensu. Piszę tak sobie, bo to ani żalenie, ani ból, po prostu trochę bez sensu, jeśli kiedy nie zajadę na giełdę to wystawiający pojazdy są poza serwerem. Pozdro

I wiesz, że napisałem o tym w poście. Ze pozostaje spisać nazwę gracza i czekać aż będzie dostępny, albo szukać go na forum. Na to samo wychodzi. Nic nowego nie wniosłeś do tematu. Ani nie sprawiło to, że jak podjadę na giełdę to wszyscy będą dostępni.

2 godziny temu, Strobilizator napisał:

No pewnie, będę wychodził z gry, żeby pisać wiadomości na forum, na które i tak odpowiedź będzie NIE. Bo sprzedaje śmietnik za kupę siana :)

można korzystać z forum będąc w grze 

Ogólnie kiedyś to zupełnie było inaczej, była większa aktywność na giełdzie bo było mniej skupów. Obecnie gracze wolą oddać auto do skupu by nie męczyć się z sprzedażą auta która potrafi zająć sporo czasu. No cóż tak to jest już i tyle

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin