Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Pietrooo, oskarżony przez piotrekMTA.

piotrekMTA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: piotrekMTA
Nick osoby oskarżonej: Pietrooo
Powód napisania skargi: Witam jechałem sobie ypz gdy wyrzuciło mnie z serwera (co widać na klipie z Medal) próbowałem wejść na serwer lecz próby zalogowania były nieskuteczne ponieważ panel logowania nie działał i nie mogłem wejść w międzyczasie dostałem crash MTA i dopiero gdy wszedłem na serwer po około 10-15 minutach zobaczyłem że ypz stoi na parkingu policyjnym. Żądam zwrotu pieniędzy gdyż nie była to moja wina, że pojazd był porzucony.
Dowody: https://imgur.com/a/S9w2ZY7 https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/lrqajOWtS7JqkB4T5?invite=cr-MSxrQWwsMjEyMTcyNzY3&v=18

Godzinę temu, Pietrooo napisał:

Rozumie cię ale serwer w tamtym momęcie jak mi pisałeś na pm nie był pełny i wystarczylo naspokojnie 10-15min aby wbic na serwer i wrócić po motor pojazdy porzucone możemy zabierac odrazu więc nie moja wina

Nie wystarczyło spokojnie bo co prawda serwer nie był pełny ale przez dużą ilość graczy panel logowania przestał działać poprawnie i to nie umożilwiło mi wejscie na serwer.

3 minuty temu, Pietrooo napisał:

Ale jechałeś ze swoim kolegą czy z kimś to mógł poczekać przy motorze aż wrócisz ja wykonywałem swoje obowiązki jak tak bardzo ci zależy to moge ci dać te 750pln

To nie był mój kolega tylko jakiś randomowy gosciu który chciał żeby go przewieść. 

1 minutę temu, Pietrooo napisał:

Jak tak bardzo chcesz moge ci dać te 750pln mi to dużo nie zrobi ale ja wykonywałem tylko prace motor leżał od 10minut na drodze na środku utrudniał przejazd

To możesz oddać. Rozumiem że wykonywałeś obowiązki ale mogłeś dać do przecho tak jak dużo osób robi jak widziałes ze tylko 10 minut stoi

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin