Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na WielkiChop - oskarżony przez tloking

UliczneBajlando
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: WielkiChop
Data i godzina zdarzenia: 09.11 godzina 00:55
Pełen opis sytuacji: Nie strzelałem do nikogo, a zostałem wsadzony do więzienia za ostrzał w stronę funkcjonariuszy.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/SuzqrHk

Ja, tloking zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez tloking

Witam Police Officer II WielkiChop.

Zostałeś powalony przez funkcjonariusza @bonit.na dachu pizzeri znajdującej się na strefie DM po ostrzale w naszą stronę. 

[2025-11-09 00:52:22] [Output] : â’ľ Powalasz gracza tloking (ID: 445 ) na ziemiÄ™.

Wszystko odbyło się zgodnie z procedurami.

To Twoim zadaniem jest dostarczenie wystarczających dowodów, które wskazują winę funkcjonariusza, co również mówi regulamin składania skarg - w tym przypadku, że nie strzelałeś. Jedyny dowód, jaki dostarczyłeś to moment wsadzenia do więzienia. Nie są to wystarczające dowody, abym mógł myśleć, że funkcjonariusz podczas swoich działań zrobił jakikolwiek błąd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin