Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na bartek9182 - oskarzony przez xM4rio

xM4rio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: bartek9182
Data i godzina zdarzenia: 09.11.2025 około 22:30
Pełen opis sytuacji: Był rzekomo jakiś strajk na rondzie to pojechałem z znajomym to sprawdzić no i był znajomy czekał na mnie na rondzie w lv to zacząłem biec w jego stronę jak już się zatrzymałem zostałem powalony i zatrzymany za nic a ludzie obok PD normalnie biegali bez problemu, i niby dostałem mandat za nie wykonywanie poleceń gdzie nikt mi nic nie pisał inni wokół byli bezkarni.
Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/ctm95Dv

Ja, xM4rio zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam, Sergant I bartek9182.

Na rondzie od godziny 22:00 trwał strajk, zostałeś powalony i zatrzymany za Niewykonywanie poleceń FP, za co otrzymałeś mandat. Od godziny 22:06 do godziny 22:28 wysłany został 14 razy komunikat z poleceniem opuszczenia strajku, mimo tego wbiegłeś na jego teren, ignorując wydawane polecenia.

Poniżej znajduje się 1 z 14 wiadomości z poleceniem opuszczenia strajku:

[2025-11-09 22:28:18] [Output] : *MEGAFON* (Nieznajomy_322): SWAT! Prosze o opuszczenie strajku! Dalsze niewykonywanie poleceń przełoży się na użycie ŚPB!

Życzę miłego wieczoru. 

18 minut temu, bartek9182 napisał:

Od godziny 22:06 do godziny 22:28 wysłany został 14 razy komunikat z poleceniem opuszczenia strajku

co za pech że przyjechałem o 22:30.

19 minut temu, bartek9182 napisał:

mimo tego wbiegłeś na jego teren, ignorując wydawane polecenia.

wbiegłem na chwilę zobaczyć co i jak nie utrudniałem, nie blokowałem drogi w nikogo nie wjeżdzałem a do wydawanych poleceń od was nie zauważyłem.

20 minut temu, xM4rio napisał:

co za pech że przyjechałem o 22:30.

Pierwsze wiadomości na strajku wysłałeś o godzinie 22:21 a nie 22:30. Po kilku sekundach wysłany został komunikat który musiałeś widzieć.

[2025-11-09 22:21:47] [Output] : xM4rio [310]: Witam, z tej strony Rekrut xM4rio z Biznesu 4WARS.

[2025-11-09 22:22:02] [Output] : *MEGAFON* (Nieznajomy_8561): SWAT! Prosze o opuszczenie strajku! Dalsze niewykonywanie poleceń przełoży się na użycie ŚPB!

20 minut temu, xM4rio napisał:

wbiegłem na chwilę zobaczyć co i jak nie utrudniałem, nie blokowałem drogi w nikogo nie wjeżdzałem a do wydawanych poleceń od was nie zauważyłem.

Nie "wbiegłeś na chwile", bo od momentu, gdy pojawiłeś się o 22:21 do chwili, gdy cię powaliłem minęło 5 minut. To że nie utrudniałeś ani nie blokowałeś, nie ma tu znaczenia, ponieważ zostałeś zatrzymany za niewykonywanie poleceń, a nie za blokowanie drogi. Jeżeli nie widzisz wiadomości pisanych dużymi literami na pomarańczowo to już nie jest mój problem.

Dalsze moje wypowiadanie się w tej skardze nie ma sensu, czekam na decyzje Executive Staff. 

Pozdrawiam, bartek9182

Edytowane przez bartek9182

10 godzin temu, bartek9182 napisał:

Pierwsze wiadomości na strajku wysłałeś o godzinie 22:21 a nie 22:30.

Fakt przyjechałem wcześniej lecz zrobiłem tylko rundkę wokół ronda i zaparkowałem dalej od ronda żeby nie blokować ruchu czy przeszkadzać.

Po kilku sekundach wysłany został komunikat który musiałeś widzieć.

Po zobaczeniu jaki spam jest na chacie zacząłem olewać co nim jest.

[2025-11-09 22:22:02] [Output] : *MEGAFON* (Nieznajomy_8561): SWAT! Prosze o opuszczenie strajku! Dalsze niewykonywanie poleceń przełoży się na użycie ŚPB!

wsumie można powiedzieć że opuściłem bo odjechałem i zaparkowałem dalej.

Nie "wbiegłeś na chwile", bo od momentu, gdy pojawiłeś się o 22:21 do chwili, gdy cię powaliłem minęło 5 minut.

jak przyjechałem i zaparkowałem stałem afk bo pomagałem znajomemu gdzie ma napisać wniosek powrotu do frakcji więc nie widziałem co się działo w grze, po tym jak mu pomogłem wyszedłem z auta i kierowałem się na środek ronda żeby postać i popatrzyć co się dzieje z znajomym. mogę ci nawet wstawić dowód w postaci zabranego auta na parking policyjny którego ostatni raz używałem o 22:28 

zostałeś zatrzymany za niewykonywanie poleceń

a co z resztą ludzi? którzy bez problemowo biegali i utrudniali 

Pozdrawiam, bartek9182

Pozdrawiam xM4rio.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin