Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika WaszPan, oskarżony przez WeeNeeQ.

WeeNeeQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: WeeNeeQ
Nick osoby oskarżonej: WaszPan
Powód napisania skargi: Auto stało na miejscu eventowym, zostawiłem je na 30 minut, a jak wróciłem auta już nie było.
Dowody: https://imgur.com/a/lyiIF9E

Faktycznie pozostawiłeś  pojazd w miejscu trwającego eventu, jednak problem polega na tym, że samochód został porzucony na trawniku, czyli w miejscu nieprzeznaczonym do parkowania. Tuż obok, dosłownie za ścianą, znajdował się dostępny parking, na którym bez problemu można było prawidłowo zaparkować pojazd. Dodatkowo samochód pozostawiono tam na około trzydzieści minut, co jasno wskazuje, że nie było to chwilowe zatrzymanie, lecz dłuższe porzucenie pojazdu w miejscu całkowicie do tego nieprzystosowanym.

3 godziny temu, Masellko napisał:

@WaszPan w takim razie o której godzinie została założona blokada? 

O której godzinie została założona blokada? Serio, od dwóch tygodni męczysz temat skargi o 750 zł i robisz z tego aferę stulecia. Do tego odpisujesz po kilku dniach, jakby to była jakaś łaska. Gdybyś był sumienny, to zajął byś się sprawą od razu, a nie zwlekał i jeszcze oczekiwał, że ja będę wszystko pamiętał.

Każda skarga jest dokładnie rozpatrywana, ponieważ należy to do obowiązków osób zarządzających frakcją. Zadaję pytania o kluczowe informacje, które pozwalają ustalić, kto ponosi odpowiedzialność za daną sytuację. Gdyby dane, o których wspominałeś, były widoczne na screenie tak, jak to wcześniej opisałeś, zapewniam, że sprawa zostałaby rozwiązana znacznie szybciej. Niestety, mimo Twoich zapewnień, nie znalazłem tam tych informacji, dlatego konieczne było dopytanie.

@WeeNeeQ należność zostanie zwrócona na Twoje konto. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin