Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

SPRZEDAM WASHINGTONA ZA 40K (KOLOR LICZNIKA) (okazyjnie!)

Narciak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Treść wątku: SPRZEDAM WASHINGTONA ZA 40K 
Model: Washington
ID: 117249
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 892
Dodatki: kolor licznika (niebieski) *nie umiem robić rgb xd*
Cena: 40Ka
Coś od siebie: Auto stoi na gieldzie od 10k do 50k w SF, ogólnie auto bardzo dobre i jedzie dobrze, auto jest wystawione za cene okazyjną. Auto normalnie kosztuje jakieś 44k (Bez licznika) więc się opłaca nawet kupić pod handel. Albo też ulepszyć pod etrans. Samo auto jest warte z licznikiem maksymalnie z jakies 52K, aleee juz wole troche zrobić ceny okazyjnej. :)

image.thumb.jpeg.ad48852aee365e722251d81f399b5c2e.jpeg

Edytowane przez Narciak
Nie dopisanie jednej ważnej frazy

36k to minimum, cena tego auta na rynku wynosi tyle:

image.thumb.png.537e2b04e8d05bd2cee0de963a0238a1.png

pomyśl o okazji, ja nie mam gdzie tego trzymać i mi ta fura nie potrzebna i potrzebuje na szybko sprzedać. i to ma jeszcze podwietlany licznik czyli z 52k siądzie ogl, jak nie wierzysz to sprawdz na giełdzie w SF od 10k do 50k, Bierzesz za 36k? Bo inni się już zgłosili o te auto i dają wiecej

Edytowane przez Narciak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin