Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na saMi2k Oskarżony przez Jakiel

Jakiel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  saMi2k
Data i godzina zdarzenia: 9:28PM 16.11.2025.
Pełen opis sytuacji: Chciałem zrobić pościg (normanlny), następnie gdy mi się to udało podczas samego pościgu głównie zwracałem uwagę na to by nikogo i niczego nie taranować, ponieważ znane mi są tego konsekwencję. Przez cały pościg nie oddawali strzałów w moją stronę gdy nagle obudzili się losowo z strzelaniem w opony gdy w tej cześci nie mijałem nawet żadnego z graczy czy tym bardziej SAPD'a
Dowód, który to potwierdza całe zajście: cięzko z dowodem ponieważ nie nagrywam i też nie posiadam klipów włączonych ze względu na słaby komputer który po prostu mi to uniemożliwia.

Ja, Jakiel zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie, Police Officer I saMi2k

Spowodowałeś czołową kolizję z radiowozem na Martin Bridge a więc zgody zostały wydane prawidłowo.
Nie wiem czy "normalnym" jest uderzenie w pojazd na tzw. czołówkę i pojechanie dalej, nic sobie z tego nie robiąc.

To tyle z mojej strony.

@saMi2k Ogólnię nie jestem w stanię sobie przypomnieć bym uderzył w jaki kolwiek radiowóz na Martin Bridge lecz mogła to być wina desynca ze względu, iż aktualnie mam no beznadziejny internet i nawet przy 200 graczach potrafią pojawiać mi się pojazdy widmo czy też latające lawety.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin