Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Makabryczne odkrycie w Green Palms!

Skipper*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam! Młodszy Reporter @Skipper* Redakcji 4Life News! Zapraszam Drodzy Czytelnicy, do przeczytania poniższej relacji!

bEIIv1F.gif

Makabryczne odkrycie w Green Palms – Bone County. Szeryf lokalnego miasteczka Fort Carson, we współpracy z wydziałem komisariatu w Las Venturas, poinformował dziś rano o makabrycznym, lecz wciąż analizowanym odkryciu, którego dokonano na terenie elektrowni w Green Palms. Według ustaleń departamentu policji technicy z wydziału kryminalnego zauważyli nietypowe ślady prowadzące w stronę zapomnianego tunelu, co skłoniło ich do wezwania patrolu. Podczas wstępnego przeszukania natrafiono na dowody sugerujące, że mogło dojść do poważnego przestępstwa, a dalsze czynności wykazały, iż tropy prowadziły znacznie dalej – w kierunku systemu tuneli łączącego odległe obszary pustynne z infrastrukturą sąsiadującą z Area 69. Po zabezpieczeniu terenu technicy potwierdzili, że odnalezione szczątki należą do 25-letniego mężczyzny. Jego tożsamość udało się ustalić na podstawie danych osobowych i wymazu z krwi. Okazało się, że jest to tragicznie zmarły Thomas D., mieszkaniec dzielnicy Prickle Pine w Las Venturas – w lokalnej społeczności znany jako troskliwy, miły człowiek, który zawsze na ulicy mówił „dzień dobry”. Choć wstępne ustalenia sugerują, że sprawa może mieć związek zarówno z nielegalną działalnością prowadzoną na obrzeżach miasta, jak i z możliwym wykorzystaniem trudno dostępnych korytarzy pod pustynią, śledczy zastrzegają, że na tym etapie nie można wykluczyć żadnej hipotezy. Trwają intensywne działania mające odtworzyć przebieg zdarzeń, a także ustalić, w jaki sposób ofiara dostała się na teren elektrowni i dlaczego później ślady kierowały się w stronę tuneli prowadzących do Area 69. Szeryf wraz z Departamentem Policji w Las Venturas apelują do mieszkańców o zgłaszanie wszelkich informacji mogących mieć związek ze sprawą, podkreślając, że każda wskazówka może przyspieszyć identyfikację okoliczności zdarzenia. Po tym odkryciu służby mundurowe zamknęły właz do tunelu. Pokój jego duszy…

Udało mi się przeprowadzić wywiad z Szeryfem miasteczka Fort Carson!

S - Skipper*
Sz - Szeryf

S: Witam. Młodszy Reporter Skipper* z Redakcji 4Life News. Mogę zadać Panu kilka pytań?
Sz: Witam. Marcus Miller. Z chęcią odpowiem na twoje pytania.

S: Jak trafiliście na tropy zaginionego Thomasa D.?
Sz: To było trudne zadanie, pracowaliśmy całymi dniami - tyle ile się dało. Podczas jednego z patrolów, zauważyłem zapomnianą elektrownię w Green Palms, nie szukaliśmy tam jeszcze, więc od razu skontaktowałem się z wydziałem kryminalnym w Las Venturas i poprosiłem o przysłanie techników.

S: Okej. To ciekawe, a zarazem fascynujące - widać Wasz zapał w sprawy w naszym stanie - San Andreas. Czy ten widok był do zniesienia?
Sz: A co czułby Pan, widząc poćwiartowane ciało, w którym zabrakło kilku kończyn?

S: Fakt. Nie był to piękny widok. Co o tym rodzina i społeczność Prickle Pine?
Sz: Rodzina jest w żałobie. Data pogrzebu jest już wywieszona przed kościołem w Las Venturas, widnieje tam nekrolog. Nie mam pojęcia, co sądzi społeczność, nie rozmawiałem z nimi.

S: Z moich pytań to tyle. Dziękuję za uwagę!
Sz: Również dziękuję.

mt257rq.png

Dziękuję za przeczytanie relacji, zapraszam do obserwowania subforum Redakcji 4Life News!

E8ZDH1f.png

Autoryzował: @bartoszek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin