Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Pierwsze wypadki na śniegu

siner
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

k4tj1er.png

Witam, z tej strony Redaktor Specjalista @siner z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania dzisiejszej relacji. 

oXr98cJ.png

Cwb2vmR.gif 

oXr98cJ.png

Parę dni temu spadł śnieg na drogi San Andreas, a już zaczęły się pierwsze wypadki. Dnia 3 grudnia 2025 roku o godzinie 19:40 doszło do wypadku samochodowego, co dokładnie się stało? Samochód marki Zion jechał zbyt dużą prędkością i na jego nieszczęście wpadł w poślizg na śniegu, co gwarantowało zero hamowania i uderzył w murek. Patrolowca straży pożarnej zobaczyła samochód wgnieciony w murek i od razu wezwała dodatkowe służby. Na miejsce dojechał policjant, który zabezpieczył cały teren, a następnie zastęp straży pożarnej i pogotowie ratunkowe. Strażacy zabezpieczyli pojazd i powoli wyciągnęli poszkodowanego z pojazdu i oddali w ręce medykom, którzy zaczęli ratować życie kierowcy. Gdy pojazd został już cały zabezpieczony przed różnymi wyciekami, wezwano następnie pomoc drogową w celu odholowania pojazdu po wypadku. Pojazd został zabrany z miejsca zdarzenia, medycy pojechali z poszkodowanym do szpitala karetką, a straż załadowała swoje sprzęty i pojechali na swoją siedzibę. Na koniec policjant odbezpieczył miejsce i znów wznowiono 2 pasy drogowe do jazdy.

oXr98cJ.png

wriJleu.gif

oXr98cJ.png

Udało mi się również przeprowadzić wywiad z jednym ze strażaków.

s - @siner

R - @RaiD.

oXr98cJ.png

s: Witam, z tej strony Redaktor Specjalista siner z Redakcji 4Life News. Czy udzieliłbyś mi krótkiego wywiadu na temat dzisiejszego wypadku?
R: Pewnie.

s: Chciałbym się zapytać na sam początek, co zastaliście na miejscu?
R: Na miejscu zastaliśmy pojazd wbity w murek, a w środku znajdował się nieprzytomny kierowca.

s: Czy ustalono już, jak doszło do wbicia pojazdu w mur?
R: Nam zależało tylko na życiu kierowcy, ustaleniami zajmuję się już policja.

s: Rozumiem, w takim razie, jakie były wasze zadania na miejscu?
R: Naszymi zadaniami było zabezpieczenie pojazdu przed wyciekami, zrobienie dostępu do kierowcy oraz zabezpieczenie ran powstałych z przyczyn wypadku.

s: Kiedy otrzymaliście zgłoszenie i ile trwał wasz dojazd do miejsca zdarzenia?
R: Zgłoszenie wpłynęło o 19:42, o 19:50 byliśmy już na miejscu zdarzenia.

s: Dobrze, to tyle, o co chciałem się zapytać, dziękuję za udzielenie odpowiedzi na moje pytania.
R: Dziękuje również. Pozdrawiam. 

oXr98cJ.png

V2NsSP6.png

Autoryzował: @bartoszek.

k4tj1er.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin