Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Relacja z XXV Gali Graczy!

Skipper*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

k4tj1er.png

Witajcie! Drodzy CzytelnicyReporter @Skipper* Redakcji 4Life News! Zapraszam do zapoznania się z poniższą relacją!

oXr98cJ.png

D39nw13.gif

oXr98cJ.png

Dnia 13.12.2025, odbyła się, XXV edycja gali 1vs1, organizowanej przez Biznes 4Fight! Wydarzenie odbyło się na miejscu terenu bazy 4Fight - Conference Center w mieście Los Santos. Gala rozpoczęła się o godzinie 19:30. Jak zawsze, dostępne były zakłady, gdzie zawsze przypada dreszczyk emocji, aby trafić swoją pulą pieniężną, w dobrego gracza boksującego. W przerwach między walkami organizatorzy zadbali o drobne losowania, za które gracze mogli otrzymać walutę serwerową. Nagrody był za dwa pierwsze miejsca o łącznej wartości 50.000PLN! Za  1 Miejsce,  do zdobycia było 30.000PLN oraz Elegy 2.4 na okres 30dni! Miejsce 2, 20.000PLN oraz ZR-250 DSD-R. Nagrodą publiczności była Gamma 1.6 o wartości 100.000PLN, na własność. Do udziału w gali zapisało się 16 graczy i tylu również wystąpiło. 

oXr98cJ.png

Runda Pierwsza

KennySlov.ASG vs Adekuchiha - zwycięża Adekuchiha

Zajcev. vs marynczuk - zwycięża marynczuk

*KSL* vs Piatek1198.bwp - zwycięża Piatek1198.bwp

Tapeciarz_Tomek vs Liren - zwycięża Tapeciarz_Tomek

alternator15pdw vs Karolek2681 - zwycięża alternator15pdw

Desterek vs Griz. - zwycięża Griz.

jachero vs Macedonia - zwycięża macedonia

Krystekk vs Black*Devil - zwycięża Black*Devil

oXr98cJ.png

Runda Druga

Adekuchiha vs marynczuk - zwycięża Adekuchiha

Piatek1198.bwp vs Tapeciarz_Tomek - zwycięża Tapeciarz_Tomek

alternator15pdw vs Griz. - zwycięża Griz.

macedonia vs Black*Devil - zwycięża macedonia 

oXr98cJ.png

Półfinały 

Adekuchiha vs Tapeciarz_Tomek - zwycięża Tapeciarz_Tomek

macedonia vs Griz. - zwycięża Griz.

oXr98cJ.png

Finał

Tapeciarz_Tomek vs Griz. - zwycięża Tapeciarz_Tomek

oXr98cJ.png

wwLcqkF.gif

oXr98cJ.png

Przygotowałem dla was wywiad z Liderem Biznesu 4Fight - @Kozixon.

S - Skipper*

K - Kozixon

oXr98cJ.png

S: Witam! Reporter Skipper* z Redakcji 4Life News! Mogę zadać Ci kilka pytań?
K: Witam, jasne. Pytaj!

S: Jak wypadła gala w twojej opinii?
K: Według mnie gala przebiegła bardzo dobrze, podczas jej trwania nie pojawiły się żadne komplikacje. Myślę, że każdy spędził miło czas i przede wszystkim dobrze się bawił.

S: Czy pojawiły się jakieś przeszkody podczas trwającej gali?
K: Nie - Akurat tym razem nie było żadnych przeszkód, gracze z nami współpracowali.

S: Jak oceniasz występ graczy?
K: Zawodnicy pokazali świetne przygotowanie, wysoki poziom umiejętności oraz pełne zaangażowanie od pierwszej do ostatniej walki.

S: Czy gale można zaliczyć do udanych?
K: Myślę, że tak. Było spore zainteresowanie graczy, co przełożyło się na fajną oglądalność.

S: Ile zajęło wam przygotowanie do gali oraz ile sama gala trwała?
K: Przygotowania były szybkie, nie pojawiły się żadne komplikacje i wszystko było dopięte na ostatni guzik. A sama gala trwała około 2 godzin.

S: Z moich pytań to tyle, dziękuję za poświęcony czas.
K: Również dziękuję i pozdrawiam.

oXr98cJ.png

Dziękuję za przeczytanie powyższej relacji, zachęcam do obserwowania subforum Redakcji 4Life News!

Ryg9flf.png

Autoryzował: @bartoszek.

k4tj1er.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin