Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na TrenerJasio - chwalony przez Scofield.

Scofield.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick chwalącego: @Scofield.
Nick chwalonego: @TrenerJasio
Data zdarzenia:
18 gru 2025
Powód pochwały: Fachowa pomoc podczas akcji RP, specjalistyczna wiedza z zakresu powikłań cukrzycowych
Opis zdarzenia: Podczas spaceru zasłabłem, czułem mrowienie w kończynach, mroczki przed oczami i silne osłabienie. Na zdarzenie przyjechał Ratownik TrenerJasio. Po dokładnym zbadaniu wydał trafną diagnozę - zaawansowana cukrzyca. Otrzymałem odpowiednią ilość glukozy. Miałem też podwyższone ciśnienie, ale dzięki dobrze dobranemu lekowi obniżyło się ono do prawidłowej wartości. Ratownik TrenerJasio wielokrotnie badał moje tętno, ciśnienie i cukier, by mieć absolutną pewność, że zastosowane leki działają prawidłowo i nie są konieczne kolejne dawki czy inne substancje. Po wróceniu parametrów do normy TrenerJasio jeszcze raz się upewniał, czy na pewno wszystko jest okej i dopiero wtedy zakończył akcję RP.
Dowody z akcji: https://imgur.com/a/qSZ0eFv

• 2 tygodnie później...

Uszanowanie!

Wybacz za tak długi czas oczekiwania za rozpatrzeniem pochwały, lecz okres przygotowawczo-świąteczny wziął w tym roku górę...

Wracając do meritum pochwały, to z załączonych przez Ciebie dowodów nie zauważyłem nic co wskazywałoby na wiedzę ponadprogramową u pracownika @TrenerJasio. Oczywiście bardzo doceniamy starania naszego pracownika i jego zaangażowanie w RP.

Reasumując... pochwała zostaje końcowo zaakceptowana, lecz pracownik z powodu wyż.wym nie zostanie nagrodzony.

JbLyRu2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin