Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Nugets - oskarżony przez ReaR

ReaR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Nugetss
Data i godzina zdarzenia: 04/01/2026 ~ 0:32
Pełen opis sytuacji:  Był prowadzony pościg, sapdy mnie złapały, policjant dał mandat którego przez błąd serwerowy nie mogłem przyjąć o czym zostali poinformowani. Spytałem normalnie jak odpala sie kursor ponieważ nie wyskakiwał mi, oskarżony zamiast normalnie powiedzieć „nie wiem” czy nic nie napisać jak reszta to głupio odpowiedział ALT+F4, w przypadku kiedy nie widział bym co ten skrót oznacza wyszedł bym z gry i na dłuższy czas wsadzony przez PID do jail. Dołączam również dowód w którym oskarżony przyznaje się, że tekst był kierowany do mnie. 
Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Dowód 1 Dowód 2

Ja, ReaR zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie, Police Officer II Nugetss, S.A. Police Department.

1. Przyznaję się do postawionego czynu.

2. MTA nie da się wyłączyć tym skrótem klawiszowym, więc nie dostałbyś więcej minut, ponieważ nie opuścił byś serwera.

Pozdrawiam.

8 minut temu, Nugetss napisał:

2. MTA nie da się wyłączyć tym skrótem klawiszowym, więc nie dostałbyś więcej minut, ponieważ nie opuścił byś serwera.

Napewno się nie da? Dowód 3

1 minutę temu, Nugetss napisał:

Coś się w takim razie mogło zmienić, z tego co pamiętam to nigdy się nie dało. Nie testowałem tego.

Ale to moja wina że nie wiedziałeś? Był jakiś błąd serwera widocznie za co was kompletnie nie obwiniam no to trudno pomimo, że was kilka razy informowałem no to trudno  idę siedzieć, ale jakbym nie wiedział o tym, wyszedł bym z gry no to też by was to nie interesowało, ze nie wiedziałem…Wtedy nie dostał bym 120min co i tak jest grubą przesadą tylko dużo więcej.

Teraz, ReaR napisał:

Ale to moja wina że nie wiedziałeś? Był jakiś błąd serwera widocznie za co was kompletnie nie obwiniam no to trudno pomimo, że was kilka razy informowałem no to trudno  idę siedzieć, ale jakbym nie wiedział o tym, wyszedł bym z gry no to też by was to nie interesowało, ze nie wiedziałem…Wtedy nie dostał bym 120min co i tak jest grubą przesadą tylko dużo więcej.

Naprawdę myślisz że byśmy specjalnie dali ci więcej minut? Ja bym osobiście ciebie obronił przed dodaniem minut bo to byłaby wtedy moja wina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin