Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Dabroo - oskarżony przez W1Zz4iR

W1Zz4iR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Dabroo
Data i godzina zdarzenia: 07/01/2026 ~ 1:30
Pełen opis sytuacji:  Podczas pościgu gdy zgubiłem funkcjonariuszy, jechałem przez autostradę w Los Santos i straciłem panowanie nad pojazdem ponieważ zacząłem odbijać się od krawężników po czym wpadłem do wody i byłem w środku niczego. Postanowiłem zatonąć razem z samochodem ponieważ nie wiedziałem wtedy że moge zostać za to wsadzony do więzienia po pidzie. Po dłuższej chwili zapytałem jednego z funkcjonariuszy który uczestniczył w pościgu (Rotator*) czy jest już po pościgu ponieważ został mi zniesiony status poszukiwanego. Rotator po chwili odpisał mi czy celowo wpadłem do wody więc napisałem mu że nie bo straciłem panowanie nad pojazdem. Po chwili nagle zostałem wsadzony po pidzie do więzienia na ponad  3 godziny za "utopienie pojazdu, samobójstwo" gdzie ja nie nie miałem pojęcia o tym że zostane za to wsadzony za kratki na tak duży czas, z racji że byłem po środku niczego i nie wiedziałem co mam zrobić to utopiłem się lecz miałem dalsze chęci do pościgu i naprawde mogłem dalej uciekać. Myślałem początkowo że dostane wpis ale niestety zostałem wsadzony do więzienia za poleceniem właśnie oznaczonego na górze funkcjonariusza Dabroo. Pisałem mu że nie miałem o tym pojęcia i że mam dalsze chęci do dalszego uciekana lecz on to totalnie olał (co nie jest niczym dziwny...) i miał to w nosie. Nie zrobiłem tego celowo lub żeby utrudniać prace funkcjonariuszom lecz zrobiłem to bo nie miałem pojęcia o takich konsekwencjach, zamiast dać mi znać jakie są konsekwencje za taki czyn to Dabroo napisał mi że on nie musi mi nic dawać znać i wsadził mnie do więzienia, ja byłem chętny do uciekania lub zapłacenia mandatu, a on mnie wstawił do więzienia.
Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/IfvGCCI nie jest to nie wiadomo jaki dowód ponieważ nie spodziewałem się takiego czynu ze strony Dabroo, jest to tylko ukazanie tego, za co Dabroo mnie wsadził i na ile.

Ja, W1Zz4iR zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie, Detective II Dabroo.

Pojazdu nie zabraliśmy tylko został wytepany na parking policyjny przez system za 100 PLN, poza tym masz dużo godzin jak i pościgów na swoim koncie, dobrze wiedziałeś co cię czeka gdy popełnisz samobójstwo czy wyjdziesz z serwera by uniknąć kary. Postąpiliśmy zgodnie wedle zasad i zostałeś wsadzony do więzienia po PID. Pozdrawiam.

To wszystko z mojej strony, czekamy na werdykt Executive Staff.

[2026-01-07 01:09:26] [Output] : * Gracz W1Zz4iR (317802) został zabity przez: utonięcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin