Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na WielkiChop oskarżony przez leos12345PVP

oliwek.rozwalka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: WielkiChop
Data i godzina zdarzenia: 21:30 18.01.2026
Pełen opis sytuacji:  Ten policjant pracuje chyba tam za kare 0 bycia miłym na każdym sie wyrzzywa itp. widzialem ze zatrzymal jakiegos gracza i bylo auto obok i ja poszedlem i ogladalem rp i sobie postawnoilem ze wejde do kolegi do auta bo stalo obok i kliklem g a mi cj wszedl do radiowozu. Odrazu po calej akcji wyszedlem bo niechcacy a ten odrazu mnie skul i ze zatrzymanie wielkie mi robi a ja doslownie niechcacy weszlem bo obok byl kolega autem i na g chcialem do niego ani go  nie wyzywalem ani nie utrudnialem zatrzymania ale chyba mu sie cos pomylilo. żądam oddanie 2800zl mandatu.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

https://zapodaj.net/plik-niw2oEG98g

Ja, leos12345PVP zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam Police Officer III+1 WielkiChop

Podczas prowadzenia moich działań z nieznanego mi powodu zacząłeś mi utrudniać moją pracę. Punkt kulminacyjny był w momencie, gdy uznałeś, że świetnym pomysłem będzie wsiąść do radiowozu. W moim odczuciu nie był to przypadek, żaden samochód nie stał wystarczająco przedniego siedzenia pasażera abyś mógł zrobić to przez przypadek. Z samego radiowozu nie wyszedłeś od razu, lecz dopiero w sytuacji gdy ja z niego wyszedłem i podszedłem do miejsca na którym siedziałeś, od wejścia do wyjścia zdążyło upłynąć około 10 sekund. Zostałeś poinformowany o powodzie zatrzymania, a mandat został nadany zgodnie z taryfikatorem. Nie mam sobie nic do zarzucenia.

W moim odczuciu wyczerpałem ten temat w stopniu znacznym, nie mam nic więcej do dodania. Czekam na decyzję Executive Staff.

Nic ci nie utrudniałem niezle probujes sie wybielic. Jest na coebie duzo skarg nie umiesz byc policjantem moze pora sie zwolnic? Watpie ze ludzie zie na ciebie uwzieli i specjalnke pisza te skargi szkoda ze kiedy juz mnie zakules ktos inny rowniez wsiadl do radiowozu a co zrobiles? Nic wybierasz sobie osoby ktorym chcesz dowalic poprostu albo traktuejs kazdego tak samo albo nie karaj mnie skoro typa nie ukarales a zrobil to samo a propo to kolo cie ie stal cheetah jak widac na ss i stal jeszcze blizej wiec chciakem wsiasc do niego :D

Pisales ze nie masz nic wiecej dk dodania a jednak sie snow wypowiadasz nie nie odbylo sie zgodnje z zasadami bo nie chcialem wsiasc do ciebie czlowieku i jakos jak ktos dk cb inny wsiadl to jakos nic mu nie zrobiles moze odpowiesz na tk czemu traktujesz ludzi co zrobia to samo inacej niz mnie? :D

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin