Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Uszkodzona rogatka w dzielnicy Prickle Pine!

Skipper*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witajcie! Starszy Reporter @Skipper* z Redakcji 4Life News! Zapraszam do zapoznania się z poniższym materiałem.

Na terenie osiedla Prickle Pine, w godzinach wieczornych, frakcja S.A. Road Assistance rozpoczęła działania związane z naprawą uszkodzonej rogatki kolejowej. Na miejsce zdarzenia przybył wóz terenowy należący do frakcji, wyposażony w niezbędne narzędzia techniczne oraz oznakowanie ostrzegawcze. Uszkodzenie rogatki zostało wcześniej zgłoszone przez mieszkańców, którzy zauważyli, że mechanizm nie reaguje prawidłowo na nadjeżdżające pociągi. Po zabezpieczeniu terenu oraz wstrzymaniu ruchu drogowego w bezpośrednim sąsiedztwie przejazdu kolejowego pracownik Detonator przystąpił do demontażu zniszczonych elementów konstrukcji. Widoczne były uszkodzenia ramienia rogatki oraz problemy z systemem podnoszenia, które mogły stwarzać poważne zagrożenie dla kierowców. Działania prowadzone były sprawnie i zgodnie z obowiązującymi procedurami bezpieczeństwa. Celem interwencji było przywrócenie pełnej sprawności przejazdu kolejowego oraz zapewnienie bezpieczeństwa mieszkańcom Prickle Pine. Prace zaplanowano w taki sposób, aby utrudnienia w ruchu trwały możliwie jak najkrócej, a teren po zakończeniu działań został odpowiednio zabezpieczony i oznaczony.

x9r0QF1.gif

Przygotowałem krótki wywiad z pracownikiem S.A Road Assistance, który był na miejscu zdarzenia.

S - Skipper*

*D* - *Detonator*

S: Witam. Starszy Reporter Skipper* z Redakcji 4Life News. Mogę zająć chwilę?
*D*: Witam  z tej strony Starszy Pracownik * Detonator * z frakcji San Andreas Road Asisstance.

S: O której wpłynęło zgłoszenie w tej sprawie?
*D*: Zgłoszenie o zepsutej rogatce zawidniało o godzinie 17:00, natychmiastowo się  w celu wykrycia usterki i jej naprawienia.

S: Jak przebiegała cała eksploatacja rogatki?
*D*: Eksploatacja  przebiegła pomyślnie , usterka polegała na tym ,że  rogatka opusczała się i podnisła w sposób  zbyt wolny. Gdy dojechałem na miejsce, najpierw zabezpieczyłem teren wokół  torowiska ,a następnie wziąłem się za odkręcania zużytej rogatki , a następnie wkręcenie nowej.

S: Czy takie przypadki zdarzają się cześto, czy to tylko jednorazowe sytuacje?
*D*: Takie przypadki na ogół  nie zdarzają się zbyt często , aczkolwiek w sezonie zimowym występują częsciej niż latem.

S: Dziękuję za uwagę. Z mojej strony to tyle.
*
D*: Również dziękuję. Pozdrawiam.

Dziękuję za przeczytanie powyższego materiału, zapraszam do obserwowania subforum Redakcji 4Life News.

CvFVgYQ.png
Autoryzował: @bartoszek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin