Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Lock

Roni6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Panie Roni.

Chciałbym się bardzo ładnie zapytać jaka byłaby cena tej o to nieruchomości?

Chciałbym także dowiedzieć się jak długo Pan mieszkał w tym domu, czy jest on zadbany, czy nie posiadał w środku osoby palącej wyroby tytoniowe.

Jeżeli nie byłoby to dla Pana problemem prosiłbym także o określenie ilości miejsca na średniej wielkości pojazdy.

Na koniec chciałbym poprosić o określenie jakości ogrodu, czy przypadkiem trawa nie została zaniedbana bądź zniszczona poprzez stojące na niej pojazdy.

Od siebie na rozpoczęcie tej o to oferty sprzedaży mógłbym zaoferować 25.000PLN.

Pozdrawiam Serdecznie dodzi77.

43 minuty temu, dodzi77 napisał:

Witaj Panie Roni.

Chciałbym się bardzo ładnie zapytać jaka byłaby cena tej o to nieruchomości?

Chciałbym także dowiedzieć się jak długo Pan mieszkał w tym domu, czy jest on zadbany, czy nie posiadał w środku osoby palącej wyroby tytoniowe.

Jeżeli nie byłoby to dla Pana problemem prosiłbym także o określenie ilości miejsca na średniej wielkości pojazdy.

Na koniec chciałbym poprosić o określenie jakości ogrodu, czy przypadkiem trawa nie została zaniedbana bądź zniszczona poprzez stojące na niej pojazdy.

Od siebie na rozpoczęcie tej o to oferty sprzedaży mógłbym zaoferować 25.000PLN.

Pozdrawiam Serdecznie dodzi77.

Witam Pana dodzi77.

Chętnie odpowiem na Pana poważne pytania , gdy tylko złoży mi Pan poważną ofertę ;) 

40 minut temu, Roni6 napisał:

Witam Pana dodzi77.

Chętnie odpowiem na Pana poważne pytania , gdy tylko złoży mi Pan poważną ofertę ;) 

Jedynym z zapytań jest kwota której Pan oczekuje, domyślam się że moja poprzednia oferta była zbyt niska aby na takie podstawowe pytania odpowiedzieć.

Smutno to słyszeć, ciężko się dowiedzieć podstawowych informacji odnośnie wystawionej nieruchomości co bardzo utrudnia szybkie i przyjemne dokonanie transakcji jak i zaoferowanie "odpowiedniej" kwoty która zamknęłaby temat.

Lecz dobrze, uznam moje badanie ceny za nie udane nie zważając na lekceważenie tej oferty.

Po przemyśleniu tematu mogę zaoferować 65.000PLN.

25 minut temu, dodzi77 napisał:

Jedynym z zapytań jest kwota której Pan oczekuje, domyślam się że moja poprzednia oferta była zbyt niska aby na takie podstawowe pytania odpowiedzieć.

Smutno to słyszeć, ciężko się dowiedzieć podstawowych informacji odnośnie wystawionej nieruchomości co bardzo utrudnia szybkie i przyjemne dokonanie transakcji jak i zaoferowanie "odpowiedniej" kwoty która zamknęłaby temat.

Lecz dobrze, uznam moje badanie ceny za nie udane nie zważając na lekceważenie tej oferty.

Po przemyśleniu tematu mogę zaoferować 65.000PLN.

Domek jest ładny i zadbany , a na trawniku w ostatnim czasie stało tylko 1 auto , trawka równa świeżo skoszona którą w ostatnim czasie śnieg zakonserwował ;) 

Nie mam konkretnie ustalonej ceny , liczę na ciekawe oferty ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin