Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Support'erem robi77!

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam, z tej strony Redaktor @pomocnik2000 z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania mojego wywiadu z Support'erem @robi77!

dIYuhCS.gif

p - pomocnik2000
r - robi77

p: Witam, z tej strony Redaktor pomocnik2000 z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
r: Witaj, z chęcią odpowiem na twoje pytania.

p: Elegancko, w takim razie na początek opowiedz nam coś o sobie i jakie posiadasz zainteresowania?
r: Jak pewno sporo osób się domyśla mam na imię Robert. W tym roku będę już miał 29 lat. Moją największą pasją jest motoryzacja. Uwielbiam jeździć autami, a czasami nawet motocyklem. Z chęcią uczęszczam na zloty pojazdów. Poza tym lubię od czasu do czasu odpalić jakąś gierkę.

p: Czym się na co dzień zajmujesz?
r: Obecnie pracuję w dużej firmie zajmującą się produkcją ciastek. Mimo iż jestem z tego zadowolony z mojej pracy to jednak w przyszłości, chciałbym znaleźć prace jako kierowca.

p: No i super, przejdźmy zatem do tematów związanych z serwerem. Na ten moment przegrałeś ponad 3434 godzin na serwerze. Jaki majątek udało Ci się zgromadzić przez ten czas?
r: Swój majątek szacuje na około 6kk. Składa się on głównie z takich pojazdów jak zr-250 dsd-r 2.2 ft, nagoya 2.2, comet retro 2.2, youga 2.2 ft. Prócz tego posiadam jeszcze sporo nieskończonych projektów.

p: Czy ogrywasz jakieś inne tytuły oprócz MTA? Jeśli tak to jakie?
r: Tak, jak już wspomniałem, lubię sobie pograć. Jestem fanem serii gier GTA oraz Wiedźmina, często ogrywam jakieś modyfikacje związane z tymi grami. Prócz tego czasami można zobaczyć, że gram również w Robloxa.

p: Jak wyglądały twoje początki na serwerze? Były jakieś trudności? Czy raczej w szybkim czasie udało Ci się odnaleźć na serwerze?
r: Minęło już tyle czasu, że niewiele pamiętam z tego okresu. Wydaje mi się jednak, że większych problemów nie miałem, na samym początku gry wspomagałem się poradnikiem pod f1, a także filmikami z YouTube bardziej doświadczonych graczy. Szybko ogarnąłem ekipę, z którą kontakt mam do dzisiaj i niedługo potem dołączyłem do frakcji.

p: W lipcu ubiegłego roku dołączyłeś do ekipy serwera. Co czułeś, gdy ujrzałeś swój nick w wynikach rekrutacji?
r: Podanie napisałem dosyć spontanicznie i raczej nie dawałem sobie nadziei, że ktoś mnie wybierze. Pamiętam, jak siedziałem w pracy i kolega z serwera napisał na Messengerze, że się dostałem, myślałem, że sobie robi żarty, ale sprawdziłem forum i okazało się, że rzeczywiście się udało. Na początku oczywiście był strach, że nie dam rady i nie wszystko mi wychodziło, tak jak tego chciałem, ale osoby z ekipy starsze doświadczeniem chętnie pomagali.

p: Na czym opierają się głównie twoje obowiązki na stanowisku Support'era?
Moje obowiązki opierają się na pomaganiu graczom, a także na karaniu osób łamiących regulamin. Zdecydowanie wole pomagać graczom, daję mi to dużą satysfakcję. Czasami jednak muszę kogoś ukarać, aby wyciągnął wnioski ze swojego zachowania.

oauYVtW.gif

p: Jesteś członkiem biznesu 4Life Cinema Center od 1 października ubiegłego roku. Dlaczego akurat ten biznes? Co należy do twoich obowiązków? Planujesz w przyszłości zmienić lub dołączyć do innego biznesu?
r: Dołączyłem do ekipy 4Life Cinema Center, ponieważ lubię oglądać filmy na platformie Youtube i znałem dosyć dobrze osoby będące w biznesie.  Moim głównym obowiązkiem w kinie jest przygotowywanie seansów. Póki co czuje się tu dobrze i nie odczuwam potrzeby zmiany biznesu.

p: Na ten moment nie jesteś w żadnej frakcji, czy planujesz to zmienić? Czy jednak czujesz się lepiej bez żadnej frakcji?
r: Czas pokaże, póki co nie odczuwam większej potrzeby przynależności, może się to jeszcze jednak zmienić w tym roku.

p: Czy byłeś w jakiejkolwiek frakcji na serwerze? Jeśli tak to, w jakiej i co należało tam wówczas do twoich obowiązków?
r: Tak, dwukrotnie byłem we frakcji TSA. Moje obowiązki opierały się na obsłudze klientów i podwożeniu ich z punku A do punktu B.

p: Na ten moment posiadasz 15 pojazdów. Czy planujesz dalej powiększać swój asortyment? Czy jednak uważasz, że to wystarczająco?
r: Tak, oczywiście, że planuje, mam jeszcze sporo pomysłów na projekty, jak i donice. Myślę, że w tym roku mogę nawet podwoić tę ilość pojazdów.

p: Jesteś w organizacji Extreme, dlaczego akurat ta organizacja?
r: Po nieudanej przygodzie w poprzedniej organizacji postanowiłem, że poszukam nowej, jakoś tak wyszło, że zobaczyłem, że ktoś ogłasza, w grze rekrutacje do Extreme więc postanowiłem napisać podanie. W organizacji czuje się dobrze, panuje tu fajna miła atmosfera, poznałem tu sporo nowych osób no i co najważniejsze Extreme jest najlepiej zarządzaną organizacją, w jakiej miałem przyjemność być.

p: Czy na serwerze osiągnąłeś, już wszystko, co chciałeś, czy jednak uważasz, że to za mało i chciałbyś osiągnąć jeszcze więcej niż dotychczas?
r: Jestem zadowolony ze swojej pozycji na serwerze. Nieśmiało mogę przyznać, że chciałbym oczywiście awansować do grona moderatorów, poza tym myślę, aby dalej się rozwijać pod kątem awansu w biznesie. Zawsze chciałem mieć własną organizację, oczywiście nie planuje, póki co zmiany, ale może w dłuższym przedziale czasowym uda mi się to osiągnąć.

p: Zdradzisz nam, skąd wziąłeś pomysł na nick?
r: Ciężko mi teraz określić, do jakiej gry taki wymyśliłem. Sam nick może mieć już nawet z 15 lat. Na pewno potrzebowałem go na szybko do jakiejś gry przeglądarkowej i już tak zostało, że gdziekolwiek, zakładałem konto to, miałem taką samą nazwę. Oczywiście nawiązuje on do mojego imienia, a także ksywki, jaką miewałem w latach młodości. Jest to także mój login na 4life,na samym początku grałem pod tym Nickiem, po pewnym czasie zmieniłem go na inny. Jednak potem nastała długa przerwa od MTA, jak wróciłem, to postanowiłem, znowu wrócić także do starej nazwy.

p: Posiadasz jakiś ulubiony gatunek muzyczny?
r: Przez wiele lat był to rap, jednak z powodu wypalenia nie słucham tego gatunku tak często, jak kiedyś, coraz częściej włączam coś z reggae.

p: Elegancko, niestety zbliżamy się do końca wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
r: Tak, oczywiście w szczególności @NoKurcze, @Gl0snik, @Luj_dl, @Ryba.*, @PralinQa, @M1CH4K_Number_One, a także członków organizacji Extreme i biznesu 4life Cinema Center.

p: Super, ja również dołączam się do pozdrowień, bardzo dziękuję za udzielenie wywiadu!

Dziękuję za przeczytanie wywiadu, serdecznie zapraszam do śledzenia innych naszych materiałów!

ZNGUYCF.png

Autoryzował: @bartoszek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin