Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z MisiekplTeam!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witajcie! Reporter Specjalista @Skipper* Redakcji 4Life News! Zapraszam do bliższego poznania gracza @MisiekplTeam.

Bq4gyMR.gif

S - Skipper*

MPL - MisiekplTeam

S: Witam serdecznie - Reporter Specjalista Skipper* z Redakcji 4Life News. Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań?
MPL: Siemka, z miłą chęcią.

S: Super, w takim razie zaczynajmy! Może na początek opowiesz coś o sobie?
MPL: Jestem Patryk, za miesiąc będę miał już 21 lat. Niespełna rok temu ukończyłem technikum o kierunku energetyki odnawialnej, natomiast na co dzień pracuje w branży światłowodowej oraz czasem elektrycznej, zależnie od zlecenia. Praca ta sprawia mi przyjemność i zadowala mnie finansowo, więc nie narzekam. Weekendowo uczę się na kierunku Administracji. Wolny czas uwielbiam spędzać w towarzystwie znajomych, rozmawiając czy grając razem w gry.

S: Ciekawe przedstawienie osoby, jak i ciekawa praca, masz może jakieś zainteresowania, marzenia?
MPL: Pewnie, że tak! Interesuje się motoryzacją oraz rozwojem technologii w branży, w której pracuje. Co do marzeń, jednym z nich jest wyjazd do USA, aby pozwiedzać, natomiast kolejne poboczne marzenia to fajny samochód czy też jakieś mieszkanko.

S: Przejdźmy może teraz do życia realnego, masz może jakąś ulubioną drużynę, której kibicujesz?
MPL: Drużyna, której kibicuje, to oczywiście FC Barcelona.

S: Jakim „dyliżansem” wozisz się w życiu prywatnym, możemy poznać sekret twojej maszyny?
MPL: Aktualnie śmigam francuskich dyliżansem, aczkolwiek aktualnie rozglądam się nad zakupem Seatem Leonem III w wersji Cupra :D

S: Przechodząc dalej, zacznijmy temat serwera. Skąd dowiedziałeś się o 4Life, jak wyglądał twój start?
MPL: O 4Life dowiedziałem się od mojego znajomego z podstawówki, ale też od mojego brata, który gra na serwerze. Na początku serwer strasznie mnie zaciekawił i pamiętam, że moją ulubioną pracą dorywczą była wtedy praca farmera.

S: Znajdujesz się w biznesie 4Wars, co możesz nam o nim powiedzieć?
MPL: Zgadza się. Biznes jest bardzo ciekawy, zwłaszcza dla osób, które w pewnym stopniu interesują się kryminałami. Akcje w biznesie bywają różnorodne, od napadów na banki po zwykłe wypadki, aby urozmaicić rozgrywkę graczom serwerowych frakcji.

S: Również w tym biznesie jesteś Menadżerem - czyli stopniem zarządowym, jak wyglądają twoje obowiązki?
MPL: Moje obowiązki zarządowe obejmują głównie kontrole pracowników podczas akcji, rozwiązywanie bieżących spraw oraz zajmuje się również systemem wypłat i awansów.

S: Jak trafiłeś na biznes 4Wars?
MPL: Biznes ten ciekawił mnie od początku, kiedy powstał, jednakże przynależałem wtedy do serwerowego wojska. Po opuszczeniu szeregów SAAF dołączyłem do 4Wars, gdyż zachęcali mnie do tego znajomi z organizacji, a w główniej mierze sam założyciel biznesu.

S: Czy polecasz graczom biznes 4Wars?
MPL: Tak, jak najbardziej! Biznes nie jest wcale wymagający, a potrafi bardzo urozmaicić czas spędzony na serwerze.

S: Przejdźmy dalej, mianowicie do frakcji, znajdujesz się w San Andreas Road Assistance, co nam powiesz o tej frakcji?
MPL: Zgadza się. Frakcja SA Road Assistance zaciekawiła mnie od początku mojej gry. Gdy udało mi się dostać za 1 razem, niestety zostałem wydalony za kare serwerową, w tym czasie próbowałem inne frakcje, takie jak SAFD czy TSA, jednakże nie czułem tego coś, więc spróbowałem znowu w rekrutacji do SARA i udało się! Od tamtego czasu niezmiennie aktywnie uczestniczę w frakcji i głównie jej poświęcam mój czas spędzony na serwerze.

S: Jesteś Kierownikiem w San Andreas Road Assistance - czyli stopniem zarządowym, jak wyglądają twoje obowiązki?
MPL: Moje obowiązki, podobnie jak w biznesie, opierają się na kontroli pracowników, rozwiązywaniu problemów oraz koordynowaniem działanie serwerowej Stacji Kontroli Pojazdów.

S: W zbliżającej się akademii sara, będziesz tylko i wyłącznie egzaminował, czy prowadził szkolenia?
MPL: Era mnie jako szkoleniowca zakończyła się 2 lata temu, gdyż po prostu wypaliłem się na tej funkcji oraz chciałem dać opcję rozwoju innym pracownikom, więc pozostaje mi jedynie egzaminowanie.

S: Możesz się pochwalić długim stażem w San Andreas Road Assistance, na dzień dzisiejszy jest to około 5 lat, czy frakcja aż tak bardzo przypadła Ci do gustu, że jej nie opuściłeś po dziś dzień?
MPL: Dokładnie tak. Bywały wzloty i upadki oraz myśli o opuszczeniu szeregów frakcji, jednakże trzymają mnie w niej ciągle ludzie, których tam poznałem, dojrzewałem i spędzałem multum czasu.

m9A1AMX.gif

S: Przy powstaniu podfrakcji Voluunter Fire Department - potocznie zwanej „Osp”, napisałeś podanie, które zostało rozpatrzone pozytywnie, co skłoniło Ciebie do napisania podania?
MPL: Najbardziej do napisania podania skłoniła mnie chęć zakończenia monotonii i chęć rozwoju. I jak widać, udało się.

S: Z ogłoszeń wynika, iż zdałeś egzamin końcowy i aktualnie jesteś już po kolejnym awansie, bowiem posiadasz stopień Starszego strażaka, jak wygląda twój przeciętny dzień na służbie Voluunter Fire Department?
MPL: Dzień na służbie wygląda różnorodnie, zależnie od tego, czy są wyjazdy. Jeśli takowe pojawią się, staram się w nich aktywnie uczestniczyć.

S: Przynależysz do organizacji Los Santos Kings, co nam możesz powiedzieć o tej organizacji?
MPL: Organizacja w głównej mierze powstała wraz z członkami byłej organizacji La Cosa Nostra, gdzie po prostu wszyscy tam się wypaliliśmy i chcieliśmy zacząć budować coś „od nowa”.

S: Jak wygląda twój zwykły dzień na serwerze?
MPL: Dzień na serwerze głównie opiera się na służbie w frakcji oraz od niedawna, jak dołączyłem do VFD, aktywnie uczestniczę w wyjazdach tej podfrakcji do zdarzeń.

S: Czy poza frakcją, zarabiasz jakoś na serwerze?
MPL: Nie, to co chciałem, osiągnąłem, więc nie potrzebuje więcej gotówki.

S: Jak wygląda twój majątek, w jakich przedziałach cenowych się zamyka?
MPL: Nie jestem w stanie tego określić, jednakże myślę, że 10kk to tak na luzie.

S: Gdybyś miał możliwość dzisiaj spotkać nowego gracza i powiedzieć mu, jak zacząć rozgrywkę, co byś mu powiedział?
MPL: Doradziłbym od razu zakup konta Premium.

S: Czy planujesz jakieś zmiany na serwerze?
MPL: Jakieś zmiany są w mojej głowie, jednakże jak one wyjdą, tego nie wie nikt.

eE0ehBo.gif

S: Z moich pytań to tyle, dziękuję za poświęcony czas i chęć udziału w wywiadzie. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
MPL: Dzięki również za taką możliwość. Chciałbym pozdrowić pracowników frakcji SARA, @TheLeon, @MIKO23, @Kumi@EloBenc6969, @Masellko, @_-KODI-_, @Ulgi, @kondu32, @F4LL3S, @Linusia, @M1CH4K_Number_One, @mxlk, @ZgReD_eK@Operator_Taczki69@Matiku  oraz @JA.KUB .

S: Dzięki za chęć udzielenia wywiadu!
MPL: Również dziękuję!

Dziękuję za przeczytanie powyższego wywiadu, zachęcam do śledzenia subforum Redakcji 4Life News!

Uor5q0Z.png
Autoryzował: @kvmykk.ogf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin