Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Administratorem TrondoZPL* !

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witajcie! Reporter Specjalista @Skipper* z Redakcji 4Life News! Zapraszam do przeczytania wywiadu z Administratorem @TrondoZPL* !

NdhV0s8.gif

S - Skipper*
Tr - TrondoZPL*

S: Witam serdecznie – Reporter Specjalista Skipper* z Redakcji 4Life News. Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań?
Tr: Witaj, Skipper*. Oczywiście, jak najbardziej odpowiem na Twoje pytania.

S: Super, w takim razie zaczynajmy! Może na początek opowiesz coś o sobie?
Tr: No to na sam początek – nazywam się Grzegorz, mam 27 lat, mieszkam nieopodal stolicy Polski. Aktualnie pracuję jako kierowca w transporcie krajowym.

S: Ciekawe przedstawienie osoby. Masz może jakieś zainteresowania, marzenia?
Tr: Oczywiście, że tak. Moimi zainteresowaniami są rekreacyjne loty dronem, a jeżeli chodzi o marzenia, jest nim zobaczenie Alp Bawarskich.

S: Jak wygląda aktualnie Twój majątek?
Tr: Powiem Ci szczerze, że na obecną chwilę nie wyliczałem swojego majątku. Posiadam wiele pojazdów, z czego jeden na niskim ID, a także dużą bazę organizacji. Musiałbym poświęcić trochę czasu, aby wszystko podliczyć, ale myślę, że zamknąłbym się w 10 000 000.

S: Masz może jakiś cel na serwerze, którego jeszcze nie spełniłeś?
Tr: Tak naprawdę moje marzenie serwerowe już się spełniło – jest nim rola Administratora. Na razie innych marzeń serwerowych nie mam.

S: Jesteś liderem organizacji Network Trouble. Jest to organizacja stworzona przez Ciebie czy przejęta?
Tr: Organizacja została założona przeze mnie, w związku z tym, iż posiadałem ją również na innym serwerze pod tą samą nazwą. Jest ona stricte zamknięta i należą do niej znajomi, którzy byli w niej na poprzednim serwerze.

S: Przechodząc dalej, zacznijmy temat serwera. Skąd dowiedziałeś się o 4Life, jak wyglądał Twój start?
Tr: O serwerze tak naprawdę dowiedziałem się, grając na nieistniejącym już serwerze konkurencyjnym, gdzie dowiedziałem się od znajomego, że grupa graczy planuje otworzyć swój własny. Na początku nikt bardzo się tym nie przejął i nie dawał mu wielkich szans na przetrwanie, ponieważ na tamten czas [Reklama #4] był jednym z najbardziej rozpoznawalnych. Pierwsze konto utworzyłem w sierpniu 2015 r., lecz niestety zapomniałem danych i utworzyłem obecne.

S: Jesteś w Ekipie Administracji serwera, na randze Administratora. Do czego należą Twoje obowiązki?
Tr: Obowiązkami administratora jest oczywiście sprawdzanie skarg bądź karanie graczy za poważne przewinienia, tudzież eliminowanie oszustów bądź cheaterów, z którymi ostatnio się borykamy, a także dbanie o to, aby gracze przestrzegali ustalonych zasad.

S: Jak znalazłeś się w Ekipie serwera? Co skłoniło Cię do zaaplikowania podania?
Tr: W ekipie serwera znalazłem się, oczywiście, aplikując w styczniu 2023 r. Co mnie skłoniło? Otóż po upadku konkurencyjnego serwera, gdzie również byłem członkiem administracji, zatęskniłem za rangą i postanowiłem spróbować swoich sił tutaj. Szczerze mówiąc, nie sądziłem wtedy, że mi się uda dostać.

S: W Twojej historii znalazłem wiadomość o tym, że byłeś w biznesie 4Life Cinema Center. Dlaczego odszedłeś? Planujesz może dołączenie do jakiegoś biznesu?
Tr: Z biznesu odszedłem z powodu większego napływu obowiązków w życiu prywatnym. A czy planuję powrót? Na obecną chwilę nie, gdyż należę do podfrakcji Volunteer Fire Department.

S: Jesteś we frakcji Transport Of San Andreas. Jak wyglądają tam Twoje obowiązki?
Tr: Obowiązkiem pracownika Transport Of San Andreas jest oczywiście transport graczy na wskazane przez nich miejsce, a także obsługa specjalnych zleceń, takich jak transport lotniczy, eskorta VIP bądź kierowca autobusu.

S: Przechodząc do sedna: dnia 18.04.2025 r. zostałeś wydalony z zarządu frakcji Transport Of San Andreas z powodu niegodnego reprezentowania struktur. Możesz nam powiedzieć coś więcej o tej sytuacji? Pełniłeś jeszcze jakieś funkcje oprócz zarządowej w Transport Of San Andreas?
Tr: Hmm… Nie wiem, czy jest coś, co mógłbym dodać odnośnie do tej sytuacji. Cała akcja zaczęła się od tego, że na światło dzienne wyszedł prywatny Discord, na którym były wypisywane niektóre osoby. W czasie piastowania stanowiska członka zarządu byłem też administratorem, gdzie zostałem ukarany degradacją do rangi Moderatora.

JzDEWvh.gif

S: Żałujesz, że zostałeś wydalony? Czy praca zarządowa sprawiała Ci przyjemność?
Tr: Praca członka zarządu sprawiała mi, szczerze mówiąc, przyjemność, mimo że niosła za sobą spore obowiązki. Czy żałuję? Oczywiście, że tak, ponieważ poświęciłem swój czas, który przez jedną sytuację praktycznie mógł pójść na marne.

S: Rozumiem, przejdźmy dalej. Czy grasz w jakieś inne gry oprócz MTA?
Tr: Poza MTA grywam również w PUBG i to są tak naprawdę dwa tytuły, w które gram. Inne tytuły jak na razie mnie nie przekonują. 

S: Gdyby przyszło Ci powiedzieć coś graczowi, który zaczyna dopiero swoją rozgrywkę, co byś mu powiedział?
Tr: Powiedziałbym, aby się nie poddawał mimo trudności, jakie czekają go na początku rozgrywki, postawił sobie jasny cel i się go trzymał. A jeżeli gra z przyjacielem, to najlepiej trzymać się razem, ponieważ jeszcze wiele przed nim (lub nimi), a serwer posiada wiele atrakcji do zaoferowania – trzeba je tylko odkryć. 

S: Z moich pytań to tyle. Dziękuję za odpowiedzi. Chciałbyś może kogoś pozdrowić?
Tr: A ja serdecznie dziękuję Ci za ten wywiad. Oczywiście chciałbym pozdrowić @PralinQa, @Agrona, @LoliCaretaker, @Globeek*, @co?, @RIPSO, @Endrju., @PolakoVskY*, @Pavi @Argen , @Virlaen. , @LuKi16 , a także ekipę z Transport Of San Andreas,  San Andreas Police Department oraz Volunteer Fire Department.

Dziękuję za przeczytanie powyższego wywiadu, zapraszam do śledzenia subforum Redakcji 4Life News! 

Uor5q0Z.png
Autoryzował: @MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin