Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z graczem Klauss

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @Loko* z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z @Klauss.

5D4B3bb.pngUntT5Pu.png5D4B3bb.png

L - Loko*
K - Klauss

5D4B3bb.png

L: Witam serdecznie, Młodszy redaktor Loko* z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś udzielić wywiadu?
K: Witam, jasne, bardzo chętnie udzielę wywiadu. 

L: Na początek, opowiedz coś o sobie.
K: Na serwerze jestem znany pod nickiem Klauss i gram już od dłuższego czasu, mam ponad 3600h spędzonych na serwerze. Jestem osobą raczej spokojną, ale jednocześnie lubię konkretną i zorganizowaną rozgrywkę. Staram się angażować w to, co robię i nie podchodzić do gry „na pół gwizdka”.

L: Jak zaczęła się Twoja przygoda z serwerem?
K: Moja przygoda zaczęła się dość typowo, znajomy polecił mi serwer i postanowiłem spróbować. Na początku nie sądziłem, że zostanę tu na tak długo, ale klimat i społeczność szybko mnie wciągnęły.

L: Pamiętasz swoje początki?
K: Jasne, bardzo dobrze je wspominam. Jak większość zaczynałem od prostych prac, typu magazyn czy inne podstawowe zajęcia. To był czas nauki mechanik serwera i poznawania ludzi.

L: Co najbardziej przyciągnęło Cię do 4Life?
K: Przede wszystkim rozbudowany system RPG i możliwości rozwoju. Każdy może znaleźć coś dla siebie, czy to zarabianie, frakcje, czy organizacje. 

L: Dlaczego wybrałeś frakcję San Andreas Police Department?
K: Zawsze interesowały mnie służby mundurowe, więc SAPD było dla mnie naturalnym wyborem. Podoba mi się dynamika tej frakcji i to, że każda służba wygląda inaczej.

L: Jak oceniasz swoją drogę w San Andreas Police Department?
K: Była wymagająca, ale bardzo satysfakcjonująca. Trzeba było się wykazać, zdobyć doświadczenie i zaufanie innych. Dzięki temu bardziej doceniam to, gdzie jestem teraz. Poznałem tu wspaniałe osoby, z którymi gadam codziennie, nie tylko na służbie.

L: Jesteś członkiem dywizji Supervisory Staff, na czym polega ta funkcja?
K: To dywizja odpowiedzialna głównie za nadzór i organizację pracy we frakcji. Dbamy o to, żeby wszystko funkcjonowało sprawnie i zgodnie z zasadami.

L: Trudno było dostać się do tej dywizji?
K: Tak, zdecydowanie nie jest to coś, co dostaje się od razu. Trzeba pokazać zaangażowanie, odpowiedzialność i umiejętność pracy z ludźmi.

L: Co jest najtrudniejsze w tej roli?
K: Największym wyzwaniem jest odpowiedzialność za innych oraz podejmowanie decyzji, które nie zawsze są łatwe. Trzeba być sprawiedliwym i obiektywnym.

L: Jak wygląda typowy dzień we frakcji San Andreas Police Department?
K: Każdy dzień jest inny, od spokojnych patroli po dynamiczne akcje i interwencje. To właśnie ta różnorodność sprawia, że ta frakcja się nie nudzi.

5D4B3bb.pngmnonjhV.png5D4B3bb.png

L: Przejdźmy do organizacji, jesteś V-Liderem Hades, jak powstała ta organizacja?
K: Organizacja powstała z inicjatywy kilku osób, chcieliśmy stworzyć coś swojego. Zależało nam na dobrej atmosferze i aktywnej ekipie.

L: Jaką pełnisz funkcję jako V-lider?
K: Pomagam w zarządzaniu organizacją, wspieram lidera i dbam o to, żeby wszystko działało tak, jak powinno. To też kontakt z członkami i rozwiązywanie różnych spraw.

L: Co wyróżnia Hades na tle innych organizacji?
K: Myślę, że przede wszystkim atmosfera i podejście do ludzi. Staramy się, żeby każdy czuł się częścią grupy. Nie jest to zwykła organizacja, większość osób należy do frakcji SAPD, początkowo miała być to organizacja tylko do członków SAPD, jednak po czasie i otrzymywaniu wielu wiadomości od różnych graczy postanowiliśmy otworzyć rekrutacje. Do dziś trzymamy dobrą opinię.

L: Jaki był Twój największy sukces na serwerze?
K: Osiągnięcie obecnych funkcji i zaufania innych graczy.

L: A największa porażka?
K: Każdy ma swoje gorsze momenty, ważne jest to, żeby wyciągać z nich wnioski i iść dalej.

L: Masz jakieś cele na przyszłość?
K: Na pewno dalszy rozwój, zarówno w SAPD, jak i w organizacji. Chciałbym też zdobywać nowe doświadczenia.

L: Co robisz poza MTA?
K: Poza grą zajmuję się pracą, spędzam czas ze znajomymi i czasami gram w inne gry.

L: Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?
K: To zależy od dnia, ale staram się być regularnie aktywny i angażować się w życie serwera.

L: Masz jakieś rady dla nowych graczy?
K: Przede wszystkim cierpliwość. Nie wszystko przychodzi od razu, warto grać spokojnie i poznawać serwer krok po kroku.

L: Co najbardziej lubisz w społeczności 4Life?
K: Różnorodność ludzi i to, że można poznać naprawdę wiele ciekawych osób.

5D4B3bb.pngh8eznfE.png5D4B3bb.png

L: Na koniec, kogo chciałbyś pozdrowić?
K: Pozdrawiam całą frakcję SAPD, Supervisory Staff, organizację Hades, a przede wszystkim @theemo. @PicoBello* @Bolo.* @Loko* @Balman @HasloDoWiFi @ospatryk @QeRty @wodahs @V8Power.mvp @kamils42, oraz jakiś dziwnych członków mojej dywizji @Wysmarzony @Laykxs.

L: Dziękuję za wywiad i poświęcony czas!
K: Również dziękuję, było mi bardzo miło!

5D4B3bb.png

Dziękuję za przeczytanie wywiadu, oraz zapraszam do przeczytania innych moich twórczości! 

5D4B3bb.png

nvVHxh9.png

Autoryzował: @MateuszXQ

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin