Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Menadżerem Matiku

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Hej, z tej strony Redaktor Specjalista @XKrakroX z Redakcji 4Life News! Zapraszam was do przeczytania wywiadu z Menadżerem @Matiku

5D4B3bb.png

X8spYfO.png

5D4B3bb.png

X - XKrakroX
M - Matiku

5D4B3bb.png

X: Witam, z tej strony Redaktor Specjalista XKrakroX z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
M: Oczywiście, z chęcią udzielę wywiadu.

X: Super, powiedz nam coś o sobie.
M: Witam, mam na imię Mateusz lat 18,mieszkam w okolicy Katowic, uczęszczam do technikum informatycznego.

X: A jak wygląda u ciebie dzień, kiedy nie grasz, czym się interesujesz?
M: Głównie większość czasu w tygodniu spędzam w szkole, kiedy przychodzi trochę czasu wolnego, spędzam go nad rozszerzaniem swoich pasji, oraz spędzeniu czasu ze znajomymi, a tak to interesuje się programowaniem, sprzętem komputerowym, oraz hobbistycznie motoryzacją.

X: Skąd pomysł na granie w MTA? Ktoś ci powiedział o tym, że istnieje coś takie, jak to wyglądało?
M: Do zagrania w MTA zachęcił mnie mój kolega, który jako pierwszy grał na innym serwerze na platformie, gdzie po pokazaniu mi serwera, przekonałem się i pobrałem MTA.

X: Jak trafiłeś na serwer 4Life?
M: Jak dobrze pamiętam, trafiłem na niego, ponieważ ktoś nagrał odcinek, reklamując go, a wcześniej grałem już na upadłym serwerze, dlatego postanowiłem zmienić go.

X: Na serwerze przegrałeś ponad 2011 godzin. Nie uważasz tego czasu za zmarnowany?
M: Nie uważam tego za czas zmarnowany, ponieważ poznałem dużo fajnych i miłych osób, z którymi dalej utrzymuje kontakt na serwerze, jak i poza nim.

X: Jaki aktualnie posiadasz majątek na serwerze?
M: Posiadam majątek w okolicach 4,8kk, czy to mało, czy to dużo niech się wypowiedzą eksperci. m.in w kolekcji posiadam Hellion 2.2 PFT, Elegy 2.2 FT, Buffalo DSD 2.2 FT, YPZ 2.2 FT, eventówka i parę tańszych pojazdów, osiedle.

X: Planujesz przynależeć do administracji serwerowe?
M: Może kiedyś, jeśli będę miał więcej czasu i chęci, napisze rekrutacje do administracji i nieuniknione może wstąpię w szeregi administracji.

X: Dlaczego akurat TSA wybrałeś?
M: TSA wybrałem dlatego, że od początku serwera lubiłem jeździć i wozić ludzi, dlatego właśnie wybrałem frakcje TSA.

5D4B3bb.png

Y3Q28uU.gif

5D4B3bb.png

X:  Jak się podoba w TSA, jesteś aktualnie na randze Starszy Przewoźnik. Jak to wygląda od środka?
M: W TSA jest mi dobrze, fajny skład, w którym można fajnie spędzić czas. Wewnętrze struktury frakcji nie różnią się za bardzo od tych zewnętrznych, w głównej mierze frakcja zajmuje się wożeniem ludzi z punktu A do B, są również pododdziały, z których można wymienić m.in. busy, eskortę vip lub transport lotniczy, pomagają one urozmaicić grę graczom oraz milej spędzić czas na służbie na nich. Tak od siebie to lubię bardzo eskortę vip.

X: Dobrze, obecnie przynależysz do 4Wars, jako świeżo upieczony Menadżer, opowiedz skąd pomysł na właśnie 4Wars?
M: Biznes 4Wars wybrałem właśnie dlatego, że interesowało mnie RP jako przemytnik, oraz z powodu filmów promocyjnych nagranych na platformie YouTube przez Hogatego.

X: Jakie są twoje obowiązki jako członek zarządu owego biznesu?
M: Do aktualnych obowiązków jako zarząd należy kontrolowanie akcji, czynne uczestniczenie w wojnach, oraz zarządzanie jako zastępca akademii rekrutami, oraz ogólne sprawy biznesowe.

X: Na ten moment jesteś nowym szkoleniowcem 4Wars, jak zareagowałeś na tę informację?
M: Bardzo ucieszyła mnie ta informacja, ponieważ będę mógł pomagać rekrutom w przygotowaniu się do zdania egzaminów, w owym biznesie.

5D4B3bb.png

HSCEkVJ.png

5D4B3bb.png

X: Obecnie przynależysz do organizacji Extreme, skąd pomysł na tę organizacje, a nie na inną?
M: Pomysł wziął się z tego, ponieważ w poprzedniej organizacji nie było za dużej aktywności, dlatego przeszedłem do innej. A, że kolega, który dołączył do Extremów, zachęcił mnie i powiedział, że jest fajnie, to dołączyłem z nim.

X: Jakie jest twoje marzenie na 4Life? Może jakaś ranga we frakcji, administracji? A może pojazd?
M: Aktualnie wszystkie marzenia, które miałem na serwerze zostały spełnione jedynie co to, może pniecie się dalej w stopniach służbowych w VFD oraz dalsze pomaganie serwerowi jako aktywny gracz.

X: Dobrze, to wszystkie pytania, które dla ciebie przygotowałem. Bardzo dziękuje ci za poświęcony czas, chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Chciałbym serdecznie pozdrowić mojego kolegę @Koczek58, mojego ojca @Tomasz8146, lidera biznesu @kondu32, oraz kilku znajomych z frakcji @Hub3rt-_- @Bartejson* @Baxsus @Mibawek. Nie zapomnijmy również o kolegach i koleżance z VFD @Bulis, @LoliCaretaker, @kryser oraz @TeKMistrz.

5D4B3bb.png

HIJlbd5.png

5D4B3bb.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu, mam nadzieje, że się spodobał. Zachęcam do obserwowania subforum Redakcji 4Life News, po więcej takich wywiadów i innych materiałów.

5D4B3bb.png

9WK4dO9.png

Autoryzował: @bartoszek.

pTwv4Dc.png

Edytowane przez bartoszek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin