Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Atryk. - oskarżony przez lisu'

lisu'
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Atryk.
Data i godzina zdarzenia: 23.04.2026 21:37~21:45
Pełen opis sytuacji: Po zakończonym pościgu z frakcją, opłaciłem mandat u Funkcjonariusza PicoBello* i pojechałem odsiedzieć 30 minut więzienia za posiadaną kartotekę. Dzisiaj wbiłem na serwer, i chcąc wyciągnąć mój pojazd z przechowywalni, ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem, że znajduję się on na Parkingu Policyjnym z powodem " Pojazd po pościgu " za kwotę 2025 PLN. Zapytałem więc pracownika SARA kto mu kazał wsadzić pojazd i dowiedziałem się że jest to Funkcjonariusz Atryk.  . Po rozmowie z PicoBello* dowiedziałem się, że funkcjonariusz otrzymał informację o tym że opłaciłem mandat, więc żądam jakiś wyjaśnień z zaistniałej sytuacji.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Spoiler

[2026-04-23 20:37:29] [Output] : PicoBello* [229]: 4050 PLN mandatu, w przypadku odmowy 41 min aresztu i fura za 50% na pp, 30 sek na decyzje
[2026-04-23 20:37:38] [Output] : ⓘ Otrzymałeś mandat od funkcjonariusza PicoBello* o łącznej kwocie 4050.00 PLN za następujące wykroczenia:
[2026-04-23 20:37:38] [Output] : - Ucieczka przed policją (do 10 minut) (4050 PLN, 15 PK)
[2026-04-23 20:37:38] [Output] : * Status poszukiwanego został zniesiony.

https://imgur.com/a/Mfcxu4G

PicoBello* [35]: to chwilka
PicoBello* [35]: wczoraj 20:37
PicoBello* [35]: juz patrze
lisu' [32]: no to pisales
lisu' [32]: i on stal obok
lisu' [32]: sam widziales
PicoBello* [35]: i moge dodac od siebie ze napisalem ze oplaciles mandat
lisu' [32]: moge to w skarge wkleic?
PicoBello* [35]: a nawet : 2026-04-23 20:37:50> ME PicoBello*: wypisuje mandat, po czym przekazuje dla osoby wraz z dokumentem
PicoBello* [35]: jasne
PicoBello* [35]: ja zrobilem wszystko jak trzeba
PicoBello* [35]: mandat przyjales, ja ci mandat na /me jako rp wypisalem, na czacie frakcji napisalem ze oplacony
lisu' [32]: czyli przekazales mu rozumiem ze oplacilem mandat?
PicoBello* [35]: Oczywiscie

Ja, lisu' zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez lisu'

Cześć,

Z mojej strony to było zwykłe roztargnienie. Po pościgu działałem rutynowo i nie zauważyłem, że mandat został przez Ciebie opłacony, mimo że informacja faktycznie była przekazana. Szczerze mówiąc, spokojnie dało się to załatwić jedną wiadomością prywatną, bez robienia z tego większej sprawy - wystarczyło się odezwać i od razu byśmy sobie to wyjaśnili. Z mojej strony mogę teraz jedynie przeprosić Ciebie jak i zarząd frakcji za popełniony błąd - koszty wyciągnięcia pojazdu zwrócę z nawiązką, mam nadzieje, że zaspokoi Twój gniew.

Pozdrawiam

RrNjSHf.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin