Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Cyrkvs!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

image.thumb.png.e3634c4daa8bc52e02e23e2473277728.png

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @moran100 Redakcji 4Life News. Dziś moim gościem był @Cyrkvs, zapraszam do przeczytania wywiadu! 

image.thumb.png.23384cae588d672be64021d4e993976f.png

m: moran100 

C: Cyrkvs 

m: Cześć, z tej strony Młodszy Redaktor moran100 z Redakcji 4Life News. Czy chciałbyś udzielić wywiadu?
C: Siema, pewnie 

m: Super! Na początek powiedz coś o sobie.
C: Jestem Oskar mam obecnie 17 lat, pochodzę z województwa warmińsko-mazurskiego. Obecnie jestem w połowie edukacji szkoły średniej i planuję swoją przyszłość związaną z kierunkiem szkoły.

m: Opowiesz nam coś o swoich zainteresowaniach?
C: Interesuję się montażem filmów z kategorii gier, bawiłem się z tym kiedyś, lecz teraz lekko pasja zanikła. Poza tym interesuję się również zwiedzaniem natury, lubię z ziomkami wyjść na przejażdżkę. Z reguły wolę spokojne aktywności.

m: Ile czasu grasz już na 4Life? 
C: Niedługo, a dokładnie 12 maja wybije 4 lata mojej rozgrywki na serwerze.

m: Jak się zaczęła twoja przygoda z serwerem? 
C: Moja przygoda na serwerze rozpoczęła się od oglądania filmów z MTA w internacie jak byłem młodszy. Do głowy przyszedł mi pomysł żeby zagrać, dlatego też pobrałem wszystko, szukałem serwera i trafiłem właśnie na 4life’a.

m: Ile obecnie posiadasz godzin na serwerze? 
C: Na serwerze obecnie mam 2930 godzin, całkiem spora sumka.

m: Na serwerze masz prawie 3000 godzin, jaki posiadasz majątek na 4Life? 
C: Myślę, że jak na prawie 3000 godzin na serwerze nie mam jakoś ogromnego majątku, jest to około 3,5 mln w pojazdach jak i w pieniądzach, nie gram dla majątku lecz dla frajdy.

l0pPtZK.png

m: Czy chcesz opowiedzieć o swojej histori w frakcjach? 
C: Oczywiście, że byłem w innych frakcjach. Pierwszą z nich była frakcja San Andreas Medical Department, osiągnąłem tam stopień Lekarza Specjalisty, następnie Transport Of San Andreas gdzie miałem rangę Kierowcy Specjalnego. Kolejna była to San Andreas Road Assistance gdzie niestety moja przygoda zakończyła się na randze Adepta. No i obecnie San Andreas Fire Department.

m: Kiedy dołączyłeś do obecnej frakcji?
C: Do San Andreas Fire Department dołączyłem 2 lutego 2026 roku na stopień strażak-elew.

m: Dlaczego akurat San Andreas Fire Department?
C: Wybrałem tą frakcje bo akurat była rekrutacja i napisałem podanie, z racji, iż bardzo mi się ona spodobała zostałem na dłużej.

m: Jaki obecnie masz stopień w San Andreas Fire Department, i jakie masz dalsze plany? 
C: W San Andres Fire Department jestem obecnie w stopniu młodszego ogniomistrza. Moje dalsze plany to oczywiście osiągnięcie w niej jak najwięcej.

m: Opowiesz nam, jak wygląda służba w San Andreas Fire Department? 
C: Służba w San Andres Fire Department oczywiście zależy od sytuacji, zależy od osobowości osoby, od wielu rzeczy. Myślę jednak, że nie jest ciężka jeśli strażak jest dobrze wyszkolony i potrafi działać w grupie.

m: Jak było w innych frakcjach? 
C: W innych frakcjach było tak samo jak w każdej, dobra atmosfera i ludzie do pogadania, wiadomo też obowiązki.

NfjxXst.jpeg

m: Jesteś w jakimś biznesie?
C: Tak, San Andres Armed Forces

m: Kiedy dołączyłeś do San Andres Armed Forces? 
C: Do San Andres Armed Forces nie licząc przerw, dołączyłem w 2024 roku.

m: Ile jesteś w San Andreas Armed Forces, i jakie masz plany?
C: W San Andres Armed Forces jestem jakoś łącznie 1,5 roku, licząc przerwę to jakoś obecnie 3 miesiące, no plany jak plany dojść do jak najwyższego stopnia i poszerzanie umiejętności.

m: Na czym polega praca w wojsku? 
C: Praca w wojsku na serwerze polega na w szczególności na obronie kraju, kontrola granic itp. W wojsku obecnie jestem na stopniu Kaprala, oraz inne grupy Wojskowa Straż, Batalion Medyczny i Pułk Inżynieryjny.

m: Dlaczego akurat wojsko?
C: Ponieważ, bardzo mi się spodobało kiedy pierwszy raz zostałem przyjęty, bardzo szybko awansowałem i czułem satysfakcję z pracy w nim.

FldWaV8.png

m: W jakiej jesteś obecnie organizacji? 
C: Jestem w organizacji Zwykli Wędkarze.

m: Ile czasu jesteś już w organizacji?
C: W obecnej organizacji jestem około 3 miesiące.

m: Jak dołączyłeś do organizacji? 
C: Do organizacji zaprosił mnie mój znajomy, dołączyłem i jak widać dalej w niej jestem.

m: W jakiej organizacji byłeś wcześniej, i jakie pełnisz zadania w obecnej?
C: Jeszcze niedawno byłem w organizacji o nazwie Hades na najwyższej randze członka, po dowiedzeniu się, że ziomek ma organizację, przeszedłem do niego.

m: Co sprawia ci motywację do dalszej gry na serwerze?
C: Do dalszej gry motywuję mnie frakcja i inne funkcje na serwerze, wbijanie nowych poziomów na pracach, zdobywanie pojazdów. Czyli chyba tak jak każdy inny gracz.

m: To tak na koniec czy chciałbyś kogoś pozdrowić? 
C: Chciałbym pozdrowić @JA.KUB oraz całą frakcję SAFD, pozdro chłopaki.

m: Dziękuje za ten wywiad. 
C: Również dziękuję.

Dziękuję za przeczytanie wywiadu oraz zachęcam do śledzenia innych materiałów redakcji.

image.png.2b27e6f364a93a63db4c19a2b51a6109.png

Autoryzował: @Sheeker

image.thumb.png.e3634c4daa8bc52e02e23e2473277728.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin