Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Daylex, oskarżony przez ModerekTM.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ModerekTM
Nick osoby oskarżonej: Daylex.
Powód napisania skargi: Gracz postanowił wsadzić mój jednoślad na parking policyjny z powodu rzekomego złego zaparkowania.
Dowody: https://imgur.com/a/5yniICB

Witam, Operator Daylex. z SA Road Assistance. Przesłałem tobie zdjęcie dowodowe odholowanego pojazdu, lecz nie raczyłeś go dołączyć do skargi. Więc zrobię to ja: https://imgur.com/a/am9ek4c Twój pojazd wyraźnie nie znajduje się w liniach parkingowych, więc został odholowany ze wskazanego powodu.

Nie zgadzasz się z Liderem SARA?

Chciałbym jeszcze dodać, że gracz naskakuje na Lidera SARA, jako na osobę z przewlekłymi zaburzeniami psychicznymi charakteryzującymi się skrajnymi, cyklicznymi wahaniami nastroju (dwubiegunowość) 

<< Daylex. [31]: a no to dwubiegunowość, pozdrawiam
<< Daylex. [31]: zobaczymy jaka decyzja
>> Daylex. [31]: Co dwubiegunowość?
<< Daylex. [31]: no tak to działa, pojazd źle zaparkowany to źle zaparkowany a nie czy utrudnia czy nie
<< Daylex. [31]: utrudnianie ruchu to co inny punkt w ogóle
>> Daylex. [31]: Spoczko, mogę jeszcze tam wrzucić screen z czatu i opisać w jaki sposób obrażasz lidera.

Edytowane przez ModerekTM

Tak, nie zgodzę się z tą decyzją. Już argumentuję, dlaczego. Skoro według taryfikatora : ● Zabrania się holowania pojazdów z parkingów, na których nie ma określonych linii parkingowych, za wyjątkiem pojazdów blokujących ruch bądź nieprawidłowo zaparkowanych. Tutaj parking ma wyraźnie zaznaczone linie parkingowe, w których należy parkować pojazdy zgodnie z definicją na serwerze pojazdu nieprawidłowo zaparkowanego można go tylko parkować w wyznaczonych miejscach tj. w liniach parkingowych lub miejscach oznaczonych miejscach znakiem D-18. To nie jest zbytnio mój problem, że ten parking ma takie, a nie inne wymodelowane linie parkingowe. Gdyby załóżmy cały parking byłby zajęty, a ty zaparkowałbyś go w taki sposób to inni gracze mogliby się czuć nie fair, że oni musieli zaparkować w liniach parkingowych, a ty mogłeś sobie stanąć poza liniami, bo przecież nikomu nie przeszkadzasz. Nawet w przypadku jakiegokolwiek innego parkingu, no po to są wyznaczone linie, żeby parkować w linach. W takim razie nie miałoby to sensu, bo cały taryfikator można by było nadinterpretować i robić sobie co się chce oraz tłumaczyć argumentami: "przecież nikomu nie przeszkadzam", "stanąłem tylko na chwilę", "nie było gdzie zaparkować" i tak dalej. Takie jest moje stanowisko w tej sprawie.

W dniu 25.06.2026 o 18:24, ModerekTM napisał:

<< Daylex. [31]: a no to dwubiegunowość, pozdrawiam
<< Daylex. [31]: zobaczymy jaka decyzja
>> Daylex. [31]: Co dwubiegunowość?
<< Daylex. [31]: no tak to działa, pojazd źle zaparkowany to źle zaparkowany a nie czy utrudnia czy nie
<< Daylex. [31]: utrudnianie ruchu to co inny punkt w ogóle
>> Daylex. [31]: Spoczko, mogę jeszcze tam wrzucić screen z czatu i opisać w jaki sposób obrażasz lidera.

To jest dowód, chyba że nie widzisz w tym nic złego.

Edytowane przez ModerekTM

6 minut temu, Masellko napisał:

Wiadomości wyjęte z kontekstu, proszę o zamieszczenie całych logów z sytuacji. 

Nie są to wiadomości wyjęte z kontekstu, jest to cała przeprowadzona rozmowa z tym pracownikiem, a niestety nie jest możliwe, abym wysłał więcej logów, bo czas oczekiwania na odpowiedź w skardze wyniósł, tyle że logi z tamtego dnia już mi się usunęły.

4 minuty temu, ModerekTM napisał:

Nie są to wiadomości wyjęte z kontekstu, jest to cała przeprowadzona rozmowa z tym pracownikiem, a niestety nie jest możliwe, abym wysłał więcej logów, bo czas oczekiwania na odpowiedź w skardze wyniósł, tyle że logi z tamtego dnia już mi się usunęły.

W takim razie rozwiązanie skargi zostaje wstrzymane do czasu sprawdzenia logów przez Administrację. 

5 godzin temu, Masellko napisał:

W takim razie rozwiązanie skargi zostaje wstrzymane do czasu sprawdzenia logów przez Administrację. 

2026-06-25 17:54:15> PM ModerekTM >> Daylex.: ty odholowales moj motorek?

2026-06-25 17:54:21> PM Daylex. >> ModerekTM: ta

2026-06-25 17:54:24> PM ModerekTM >> Daylex.: znowu?

2026-06-25 17:54:26> PM ModerekTM >> Daylex.: dawaj ss'a

2026-06-25 17:55:07> PM Daylex. >> ModerekTM: https://imgur.com/a/am9ek4c

2026-06-25 18:01:56> PM ModerekTM >> Daylex.:

2026-06-25 18:06:01> PM ModerekTM >> Daylex.: szach i mat

2026-06-25 18:06:14> PM Daylex. >> ModerekTM: no i spoko xd

2026-06-25 18:06:34> PM ModerekTM >> Daylex.: juz mi mozesz przelac 450 pln

2026-06-25 18:06:49> PM ModerekTM >> Daylex.: xd

2026-06-25 18:25:11> PM ModerekTM >> Daylex.: bratku to nie moja logika ttylko masellka

2026-06-25 18:25:23> PM Daylex. >> ModerekTM: to daj dowód na jego słowa

2026-06-25 18:25:28> PM ModerekTM >> Daylex.: Dobrze

2026-06-25 18:25:29> PM Daylex. >> ModerekTM: cytować to ja też sobie mogę

2026-06-25 18:25:55> PM ModerekTM >> Daylex.:

2026-06-25 18:26:43> PM Daylex. >> ModerekTM: a no to dwubiegunowość, pozdrawiam

2026-06-25 18:26:48> PM Daylex. >> ModerekTM: zobaczymy jaka decyzja

2026-06-25 18:27:03> PM ModerekTM >> Daylex.: Co dwubiegunowość?

2026-06-25 18:27:31> PM Daylex. >> ModerekTM: no tak to działa, pojazd źle zaparkowany to źle zaparkowany a nie czy utrudnia czy nie

2026-06-25 18:27:48> PM Daylex. >> ModerekTM: utrudnianie ruchu to co inny punkt w ogóle

2026-06-25 18:28:41> PM ModerekTM >> Daylex.: Spoczko, mogę jeszcze tam wrzucić screen z czatu i opisać w jaki sposób obrażasz lidera.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin