Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Starszym Brygadierem kacpi22545!

Dux
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie, z tej strony Redaktor @Dux z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z @kacpi22545

5D4B3bb.png

4NyhHc3.gif

5D4B3bb.png

D - Dux
k - kacpi22545

5D4B3bb.png

D: Witam, z tej strony Redaktor Dux z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
k: Cześć, pewnie, że tak.

D: Świetnie! Na początku przedstaw się, abyśmy coś o Tobie wiedzieli.
k: Cześć, mam na imię Kacper, właśnie dziś ukończyłem 20 lat. Mieszkam w małej wsi, która jest położona w województwie łódzkim.

D: Pięknie, co robisz w wolnym czasie?
k: W wolnym czasie spędzam czas ze znajomymi lub rodziną, lubię też pograć sobie w gry komputerowe, między innymi MTA, Farming Simulator, Euro Truck Simulator 2 lub Counter Strike. Często wolny czas spędzam w remizie mojej jednostki OSP, do której należę.

D: No dobra, a jakie masz marzenia oraz zainteresowania?
k: Marzeń jest dużo, ale ważniejsze są postawione cele w życiu, do których trzeba dążyć. Interesuję się motoryzacją oraz strażą pożarną.

D: Okej, a czy lubisz coś robić poza graniem w MTA?
k: Tak jak mówiłem, często lubię pograć w inne gry dla odskoczni od MTA.

D: Skąd wziął się pomysł na granie w MTA? Ktoś ci powiedział, że istnieje taka gra?
k: O istnieniu tej gry dowiedziałem się w 2015 roku z filmików na YouTube. Stwierdziłem, że co szkodzi spróbować.

D: A jak ogólnie trafiłeś na 4Life'a? Ktoś ci go polecił, czy z przypadku?
k: Po szukaniu serwerów w wyszukiwarce wyskoczył 4Life który miał bardzo dużą ilość graczy. Kilku znajomych grało również na tym serwerze i stwierdziłem, że będzie raźniej pograć z ludźmi, z którymi się znam.

D: Na serwerze posiadasz  już ponad 2732 godzin, nie uważasz tego za stracony czas?
k: Oczywiście, że nie. Większość tych godzin nabiłem poprzez bycie na służbie we frakcji. Przez ten czas poznałem wiele wartościowych ludzi, którzy byli we frakcji. Z wieloma osobami, które poznałem, we frakcji, widziałem się na żywo na różnych zlotach strażackich.

D: Dobra, a jaki masz majątek na serwerze i co w niego wchodzi?
k: Mój majątek na serwerze nie jest aż taki duży, posiadam 6 pojazdów w tym jeden z eventu. Moje pojazdy to Elegant, Zion, Sultan, Cheetah FL, ZR-350 i Wraith, który jest z eventu.

D: Przeciętny majątek jak na gracza na serwerze. Planujesz może, kiedyś napisać podanie do Administracji serwera?
k: Myślałem o tym kilkukrotnie, lecz na chwilę obecną nie mam aż tyle czasu, by dodatkowo wykonywać czynności administracyjne. Pozostaje tylko powiedzieć: „Czas pokaże”.

5D4B3bb_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=gr

XAQYh74.gif

5D4B3bb.png

D: Super! W takim razie życzę powodzenia w przyszłych rekrutacjach. Aktualnie jesteś we frakcji San Andreas Fire Department, czemu akurat wybrałeś ją spośród wszystkich frakcji na serwerze?
k: Od najmłodszych lat miałem zajawkę na punkcie czerwonych wozów strażackich. Gdy byłem trochę starszy wtedy, zacząłem się tym interesować jeszcze bardziej. Zaczynając grę na serwerach MTA, próbowałem, swoich sił w straży pożarnej na małych projektach gdzie się udawało. Gdy zacząłem grać na 4Life i dołączyłem do frakcji pierwszy raz, niestety mój komputer nie dowiódł do końca i opuściłem szeregi akademii frakcji.

D: Podczas swojej kariery udało ci się osiągnąć stopień zarządowy, jak wyglądała twoja droga ku temu celowi oraz co czułeś po objęciu tak ważnego stanowiska.
k: Po długim czasie bycia we frakcji zostałem zawołany na kanał gdzie tematem, miały być ćwiczenia dla członków frakcji. Właśnie wtedy dostałem propozycję objęcia funkcji w zarządzie frakcji. Moja reakcja to była zaskoczenie raczej jak większości osób, które by dostały tę propozycję. Oczywiście propozycję przyjąłem i tak o to jestem w zarządzie frakcji SAFD.

D: Dobrze o tym wiedzieć, a jakie są twoje obowiązki jako członka zarządu frakcji?
k: Moje obowiązki to rozliczanie ludzi z norm i przyznawanie awansów. Również pełnię nadzór nad Kierownictwem Jednostek Ratowniczo Gaśniczych oraz zmian służbowych. Dodatkowo jestem odpowiedzialny za kontakt z biznesami, z którymi współpracujemy.

D: Okej, a wśród wszystkich akcji z SAFD, jaka zapadła ci najbardziej w pamięć i pamiętasz ją do teraz?
k: Przez czas, który jestem we frakcji, przewinęło się dużo fajnych akcji. Najbardziej pamiętam akcję gdzie, byłem jeszcze akademikiem, wtedy zostaliśmy wysłani do wypadku dwóch pociągów, które przewoziły osoby.

5D4B3bb_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=gr

VG7lLDN.gif

5D4B3bb.png

D: Na tę chwilę nie znajdujesz się w żadnym biznesie, jednak byłeś w kilku biznesach, czemu odszedłeś z nich? A może planujesz kiedyś do jakiegoś powrócić?
k: Byłem przez krótki czas w serwerowej redakcji, niestety nie miałem pomysłów na pisanie artykułów. Kolejnym biznesem, w którym byłem to 4Wars, poznałem tam wiele wspaniałych osób, lecz po czasie poczułem wypalenie i zrezygnowałem. Raczej nie dołączę już do żadnego biznesu na serwerze.

D: Aktualnie znajdujesz się w organizacji TURBOLE i jesteś współzałożycielem tej organizacji, skąd taka decyzja, aby ją założyć?
k: Siedzieliśmy pewnego razu z chłopakami z VFD i stwierdziliśmy, że zakładamy organizacje. Nazwa TURBOLE wzięła się z tego, że większość osób jest zafascynowanymi strażakami ochotnikami. 

D: Dobrze, to wszystkie pytania, które dla ciebie przygotowałem. Bardzo dziękuję Ci za poświęcony czas, chciałbyś może kogoś pozdrowić?
k: Pozdrawiam frakcje SAFD i sztywnych gitów.

D: Świetnie, jeszcze raz dziękuję za udzielenie wywiadu oraz dołączam się do pozdrowień!

5D4B3bb.png

1LMSISS.gif

5D4B3bb.png

Dziękuję za przeczytanie wywiadu i zachęcam do śledzenia dalszych materiałów!

GXaVkoy.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

5wNnuaX.png

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin