Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Mix łapanek SAPD/ELDOKSON

ELDOKSON
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo się cieszę że kanał się tak szybko rozwija choć jest on założony tylko dla mojej własnej zabawy , bardzo się cieszę że podoba się wam to co robię dlatego chce wam dać kolejny mix ŁAPANEK RANDOMOWYCH GRACZY który przeprowadziłem wraz z całym Departamentem MAM NADZIEJĘ ŻE SIĘ SPODOBA I ZOSTAWICIE ŁAPKĘ BO NIE JEST TO TAKIE PROSTE MONTOWANIE TEGO I CO NAJ.... ZNALEZIENIE TAKICH OSOB I ZŁAPANIE :)

FILM:https://www.youtube.com/watch?v=wae5jKcFero&feature=youtu.be

Łapka mordeczko

Nie rozumiem jednego, po co walicie serie z paralizatora jak gościu wam nie ucieka? A tak to spoko, w końcu muzyka odpowiednia do pracy, bo przedtem to muzyka niczym z gangu Bloods. Albo skorumpowani gliniarze feat.

paralizator ma teraz ograniczony "magazynek" do 3 strzalow i tylko tyle moga oni od teraz oddac w strkne jednego gracza

4life jeszcze na rp niegotowy 

Wątpię, żeby w realu kazali mi wyjść z pojazdu po czym strzelili by do mnie 3 razy z paralizatora.

Chcesz realizmu to wyjdz na dwór bo to jest gra.

Jak stoi jego kolega obok w bulecie to myślisz że będę czekał aż mi do niego wskoczy?

Nie bo ładuje mu 3 pestki z paralizatora i pozamiatane xd 

Wątpię, żeby w realu kazali mi wyjść z pojazdu po czym strzelili by do mnie 3 razy z paralizatora.

Jak stoi jego kolega obok w bulecie to myślisz że będę czekał aż mi do niego wskoczy?

ahahhahaha 

Nice, najpierw napina bo ktoś nie chce odgrywać Role Play, a jak ktoś Ci wypunktuje, że jednak z Role Playem to ma wspólnego tyle co nic zaczyna się " Jak Ci się nie podoba to tu nie graj " lmao

Szczególnie ten pawlo pędził jak koń rafał do pojazdu bo z tego co widzę to nawet się nie poruszył i od razu dostał w pałe z paralizatora. Nie mówię, żebyście go nigdy nie używali jednak gdy gracz stoi w miejscu tak jak ten pawlo to po prostu wygląda głupio i nieudolnie. Jeszcze lepsze, ShorpY - zastawiliście mu wyjazd, gość wyszedł z pojazdu - a ELDO nawet nie zdążył binda napisać a gość już w pape dostał mimo, że nawet się nie ruszył.. tak więc proszę Cię. Mówisz żebym wyszedł na dwór jeśli chce realizmu, tak więc jakiego typu jest ten serwer w końcu? RP czy " Robimy co chcemy i nazywamy to RP, ale jak zarzucisz nam, że zrobiliśmy coś źle to wyjdź na dwór by doznać realizmu. "

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin