Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

No to w drogę! V.2

ArthurFiNCH
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie fajnie, ZbyK z Twojej strony, że zamykasz moje pożegnanie w którym dużo osób zarzuciło mi wiele nie dając mi się z tego wytłumaczyć, dlatego też ten temat.

Na początku, nic z tego co zostało w tamtym temacie nie zostało przeze mnie uznane jako nie prawda, wiele rzeczy które są tam udowodnione są prawdziwe, ba nawet się do nich przyznałem gdy mnie zapytano.(Tutaj zaraz mi ktoś napisze, że dopiero gdy mnie zapytano, ale komu miałem się przyznawać do spectowania, miałem zdawać raporty z każdego wpisanego /spec?)

Jest to moja ostatnia odpowiedź dotycząca tego tematu.

Jak wszyscy nie jestem bez wad, jak wszyscy robiłem złe rzeczy, sam ZbyK powiedział, że na każdego w administracji by się coś znalazło i każdy mógłby wylecieć. Jednak w tym przypadku szukano tylko u mnie, tylko moje logi były sprawdzane, dlatego też wychodzę teraz tutaj na tego " złego ".

Baker - Dlaczego spectowałem Arabusa już w dniu napisania skargi? Hmm może dlatego, że już w tym dniu a nawet parę dni wcześniej wiedziałem, że jest on typowym skargopisaczem.

Najpierw dowody tak więc:

Jakiś czas temu Arabus w temacie " Pokaż Swoją Twarz! " wstawił swoje zdjęcia, niby nie ma to związku - póki co. http://mta4life.pl/topic/38-poka%C5%BC-swoj%C4%85-twarz/page-32

Jednak osoba która potrafi w internecie nieco więcej niż tylko przeglądać facebooka potrafi też znaleźć kilka fajnych informacji na temat innych osób.

Mi udało się znaleźć coś takiego:

http://screenshot.sh/m3gSjU89jaBJ8

http://screenshot.sh/ofkC983VVO4By

http://screenshot.sh/odAxRyh6o3szu

http://screenshot.sh/mMfNh7q9qV3x8

Jak po zdjęciu można poznać konto na jakimś minecraftowym forum należy do Arabusa, potwierdza to zdjęcie oraz pseudonim jakim się przedstawia.

Zescreenowałem sobie to wszystko już jakiś czas temu bo miałem wrażenie, że mi się przyda i nie myliłem się. Bo dziś informacji z tych screenów już nie można znaleźć, Arabus ładnie wszystko pousuwał tak by wyjść na miłego gracza nie mającego sobie nic do zarzucenia. Bo nie ukrywajmy Arabus nie gra za długo na serwerze i dużo o nim powiedzieć nie można. Jednak jakiś czas temu starał on się o coś jakby Support tylko na serwerze minecraftowym. Co do podania nie ma się go co czepiać, jednak po komentarzach w jego podaniu można wyciągnąć już wstępne wnioski.

Trzeci screen " Podanie całkiem ciekawe, ale momentami Twoje zachowanie nie było zbyt dobre. Głównie ze względu na Twoją historię daje coś między nie a neutral. Powodzenia. "

Arabus, złe zachowanie i kiepska historia? Nie może być, przecież Arabus to biedny gracz nękany przez złego supportera. To musi być pomyłka!

Czwarty screen " Pozwolę sobie zamknąć to podanie, ze względu na prowokacyjne zachowanie na chacie. Podanie odrzucone. "

Niemożliwe! ARABUS I PROWOKACYJNE ZACHOWANIE? ALE JAK TO?!

Przecież to tylko zły supporter Arthur uważał, że Arabus jest osobą która tylko prowokuje kłótnie... No, ale jak widać, nie tylko zły supporter tak uważa. 

Po zobaczeniu tego podania wyrobiłem sobie już o nim wstępną opinie, wiedziałem, że nie jest on taki biedny i miły.

Z ciekawości uruchomiłem sobie jego profil i sprawdziłem jego ostatnie posty/tematy. Co zobaczyłem?

http://screenshot.sh/mFuuQJej8iDde

http://screenshot.sh/mFutCGJM2sv5G

Muszę coś jeszcze pisać na temat tej osoby? Muszę jeszcze komuś udowadniać iż osoba ta zgrywa bardzo pokrzywdzoną?

Kalahim - Sprawa Drosia.

Tutaj nie mam zamiaru zbyt wiele pisać, pozdrawiam wszystkich którzy mówią mi, że w sprawie drosia zrobiłem dobrze, a za plecami nazywają mnie konfidentem, mówiąc o pozdrowieniach chodziło mi o pozdrowienia środkowym palcem. Wracając, nie każdy wie jak sprawa wyglądała, a ja już nie boje się tego upublicznić.

Każda osoba, każda która nie znała Drosia po zobaczeniu tego nagrania powiedziała mi w prost, ten gość nie żartował. Z resztą, nie będę was trzymał w niepewności, sami sobie ten film zobaczcie i oceńcie czy według was było to żart czy też nie.

https://www.youtube.com/watch?v=LOozODJw3Gw

ZbyK - Co do spectowania go późnym wieczorem, wkleję to samo co było w pierwszej wersji tego tematu.

Tego samego dnia nieco wcześniej pisałem z nim na temat jego dziwnego minimalizowania gry bez minimalizowania. Chodziło o to, że minimalizował grę jednak skrypt odpowiadający za pokazanie tego " * Zminimalizowane od *** " nie wyłapywał dlatego też miałem lekkie podejrzenia czy czasami gracz nie omija w jakiś sposób tego skryptu co ma(miało) kluczowe znaczenie między innymi dlatego że gracz był w TSA i na służbie mógł sobie być zminimalizowany a administracja tego nie widziała. Nie wiedziałem w jaki sposób to robi dlatego też postanowiłem go spectować ponieważ podejrzewałem u niego również inne wspomagacze. Krótko mówiąc zrobiłem to samo co on ze mną na magazynie tylko że w ten sposób w jaki powinienem to zrobić. "

Gracz dawał mi nawet screeny w celu weryfikacji tego, jednak jako, że już wtedy uważałem go za fałszywą osobę nadal spectowałem go. W logach możesz sprawdzić iż weryfikacja nie jest moim wymysłem i faktycznie miała miejsce.

Co na cel ma ten temat? W sumie, co chodzi o sprawy serwerowe już nic. Chce się tylko wyczyścić z błota którym zostałem obrzuconym ze wszystkich możliwych kierunków by gracze nie myśleli, że bez podstaw po prostu siedziałem i go spectowałem.

Pozdrawiam!

Każdy fixnie, każdy specnie, kazdy kicknie czasem celowo. ja mam do ciebie zal jedynie o to, że przy próbie bronienia własnej du*y zarzuciłeś komuś tam że chciałem kupić screeny na graczy aby coś tam coś tam nie pamiętam tej akcji dokładnie. Byla ona dla żartu, ale wyciągnąłeś syf nawet na mnie, jak byliśmy takimi "kolegami"

Mi to rybka co się z wami stanie co się między wami urodzi 

Każdy fixnie, każdy specnie, kazdy kicknie czasem celowo. ja mam do ciebie zal jedynie o to, że przy próbie bronienia własnej du*y zarzuciłeś komuś tam że chciałem kupić screeny na graczy aby coś tam coś tam nie pamiętam tej akcji dokładnie. Byla ona dla żartu, ale wyciągnąłeś syf nawet na mnie, jak byliśmy takimi "kolegami"

Mi to rybka co się z wami stanie co się między wami urodzi 

Napisałem tak, napisałem zdanie o tym kupowaniu screenów doskonale wiedząc, że był to żart a jedynie chciałem zobaczyć reakcje kalahima czy od razu poleci z tym do Ciebie. Z resztą wspomniałem o tym i w kolejnej wiadomości do kalahima napisałem " z resztą nie ważne bo nie o tym " czy coś takiego, nawet nie miałem zamiaru wchodzić na Twój temat. Bo mógłbym to ciągnąć z kalahimem ale nie było po co. Myśl jak chcesz nie będę starał się Cie przekonywać bo gdy cokolwiek próbuje wyjaśnić zaraz jest to obalane " tak tak, teraz tak mówisz bla bla bla ".

Wydaje mi sie ze ten serwer sie rozpada , słyszałem to juz nie od jednej osoby , ale jej nie wierzyłem , lecz teraz dopiero otworzyłem oczy i zaobserwowałem  co tu sie dzieje . Żegnaj 

Ta akcja z Drosiem to też taka troche faworka mi sie wydaje , czemu zostało mu zabrane 100k a nie zerowanie konta , taki ja czy taki inny Kowalski dostał by odrazu zerowanie konta a jemu zostalo pobrane 100k z konta .

Wydaje mi sie ze ten serwer sie rozpada , słyszałem to juz nie od jednej osoby , ale jej nie wierzyłem , lecz teraz dopiero otworzyłem oczy i zaobserwowałem  co tu sie dzieje . Żegnaj 

Ta akcja z Drosiem to też taka troche faworka mi sie wydaje , czemu zostało mu zabrane 100k a nie zerowanie konta , taki ja czy taki inny Kowalski dostał by odrazu zerowanie konta a jemu zostalo pobrane 100k z konta .

Nie upada, trzeba o niego dobrze zadbać, podrzucić zbykowi parę dobrych pomysłów a mimo, że MTA traci zainteresowanie to i tak jest sporo graczy dla których warto to robić. To też jest śmieszna sprawa, że wszystko co dobrego zrobiłem zostało pominięte, gdyby nie rozmowa moja/rekons'a i zbyka to nic w związku z frakcjami by się nie zmieniło, mimo iż nadal dużo jeszcze powinno się zmienić to i tak zostało to pominięte.

• Administrator RCON

To jeszcze raz:
Nie potwierdziłem tego że próbowałeś gracza Arabus "ud****ć", były to oskarżenia skierowane przez niego, nie przezemnie, co najwyżej mogę potwierdzić że twoje działania wyglądają jakbyś miał to na celu.
Mimo to teksty które kierowałeś w stronę gracza potwierdzały jego teorie i to był główny powód naszej rozmowy, o czym doskonale wiesz.
Wiem że Arabus święty nie jest, sam otrzymał ode mnie bana i widzę że również lubi poodwalać.

Ale jak już wynikło z rozmowy: nie upoważnia Cię to abyś w taki sposób zwracał się do gracza i próbował go odciągnąć od gry. (bo co do tego wątpliwości nie mam) 

Nie mam zamiaru ciągnąc dalej rozmowy, wszystko wyjaśniłem Ci już na mumble, udzieliłem się w tamtym temacie tylko dlatego że używałeś naciąganych argumentów (bez wątpienia)
Z mojej strony wszystko.

@Jeżeli ktoś będzie dalej robił w tym temacie tzw. "gó**o burze" to go zamknę a stworzenie kolejnego będzie wiązało się z punktami na forum

Nie upada, trzeba o niego dobrze zadbać, podrzucić zbykowi parę dobrych pomysłów a mimo, że MTA traci zainteresowanie to i tak jest sporo graczy dla których warto to robić. To też jest śmieszna sprawa, że wszystko co dobrego zrobiłem zostało pominięte, gdyby nie rozmowa moja/rekons'a i zbyka to nic w związku z frakcjami by się nie zmieniło, mimo iż nadal dużo jeszcze powinno się zmienić to i tak zostało to pominięte.

Nie wiem czy ostatnio nie zaobserwowałes , to w dziale 'Przywitania / Pożegnania ' Dominują same odejścia , Mówisz trzeba podrzucić pare dobrych pomysłów dla Zbyka Lecz , nie ma działu propozycje . Było naprawde wiele pomysłów lecz nie ma działu takiego jak Propozycje . Dopiero po przeczytaniu tych twoich pożegnań zorientowałem sie jak tu działa Administracja , każdy robi beke , prawie nikt nie jest poważny , nie mówiąc o paru osobach . W twoim poprzednim temacie , widziałeś jak sie zachowywała Administracja ? To było śmieszne zachowanie , Zachowanie typowego 10 latka , Ten serwer spada na dno , nie mówie że tak jest lecz pomału osiągnie swoją administracją celu . 

To jeszcze raz:

Nie potwierdziłem tego że próbowałeś gracza Arabus "ud****ć", były to oskarżenia skierowane przez niego, nie przezemnie, co najwyżej mogę potwierdzić że twoje działania wyglądają jakbyś miał to na celu.

Mimo to teksty które kierowałeś w stronę gracza potwierdzały jego teorie i to był główny powód naszej rozmowy, o czym doskonale wiesz.

Wiem że Arabus święty nie jest, sam otrzymał ode mnie bana i widzę że również lubi poodwalać.

Ale jak już wynikło z rozmowy: nie upoważnia Cię to abyś w taki sposób zwracał się do gracza i próbował go odciągnąć od gry. (bo co do tego wątpliwości nie mam) 

Nie mam zamiaru ciągnąc dalej rozmowy, wszystko wyjaśniłem Ci już na mumble, udzieliłem się w tamtym temacie tylko dlatego że używałeś naciąganych argumentów (bez wątpienia)

Z mojej strony wszystko.

Bez wątpienia jest też sporo argumentów niepodważalnych takich jak w sprawie Drosia którą powinieneś na spokojnie sam prześwietlić bo jest ona MEGA podejrzana a to w jaki sposób administracja podchodziła do sprawy Drosia nie ulega wątpliwości, że ktoś stosował jakieś nieustalone nigdy ulgi względem tego gracza.

Nie wiem czy ostatnio nie zaobserwowałes , to w dziale 'Przywitania / Pożegnania ' Dominują same odejścia , Mówisz trzeba podrzucić pare dobrych pomysłów dla Zbyka Lecz , nie ma działu propozycje . Było naprawde wiele pomysłów lecz nie ma działu takiego jak Propozycje . Dopiero po przeczytaniu tych twoich pożegnań zorientowałem sie jak tu działa Administracja , każdy robi beke , prawie nikt nie jest poważny , nie mówiąc o paru osobach . W twoim poprzednim temacie , widziałeś jak sie zachowywała Administracja ? To było śmieszne zachowanie , Zachowanie typowego 10 latka , Ten serwer spada na dno , nie mówie że tak jest lecz pomału osiągnie swoją administracją celu . 

Co do pożegnań i przywitań to : Pożegnań jest więcej bo każdy kto gra długo ma raczej konto na forum i dużo osób pisze odejścia. Nowi gracze często nie mają kont na forum, a jak już je założą to mało kto bawi sie w przywitania :v

Odgrywacie teatr w nie przeznaczonym do tego miejscu, człowieku co ty chcesz zapewnić ludziom rozrywkę z twojej błazenady czy się pożegnać bo do tego służy ten dział.Tyle ode mnie.

By odpowiedzieć sobie na Twoje pytanie wystarczy umiejętność czytania.

Co na cel ma ten temat? W sumie, co chodzi o sprawy serwerowe już nic. Chce się tylko wyczyścić z błota którym zostałem obrzuconym ze wszystkich możliwych kierunków by gracze nie myśleli, że bez podstaw po prostu siedziałem i go spectowałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin