Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Panel odzyskiwania hasła!

R3m!ks
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jakoż dużo tematów typu:

zapomniałem hasła, nie pamiętam hasła, etc

mam pomysł na wprowadzenie takiego czegoś jak panel hasła 4Life

wchodziło by się do niego np obok "Serwer"

można by tam połączyć te rzeczy z profilu (hajs, serial etc)

i można by wyszukiwać jakiegoś gracza i kazdy by widzial podstawowe rzeczy, 

natomiast wlasciciel konta mógłby zmienic haslo etc

zrobiłem przed chwilą łatwy kodzik (jak ja to zrobiłem to zbyk to w sekunde zrobi)

i mysle ze to bedzie fajna rzecz

Zapraszam do wypowiedzi

sbwgh4d.jpg

Dobry pomysł, ale zamiast przypomnienia hasła powinniśmy bardziej mówić zresetowanie, ponieważ raczej tego hasła z bazy danych nie da się odkodować, a z zakodowanym nic nie zrobisz. Według mnie ta opcja powinna być dostępna jedynie dla graczy z powiązanym kontem i mogłaby się znajdować w profilu tam gdzie jest serial i informacje o majątku w postaci gotówki i elektronicznej gotówki z takiej niewielkich rozmiarów budki dla ciężko pracującego bankiera, który wydaje przez małą dziurkę pieniążki.

Spoko pomysł, bynajmniej administracja nie miała by tyle na głowie aby sprawdzać czy konto faktycznie należało do gracz i wyciskać z niego wszystkie informacje tylko gracz by zmienił sam hasło i tyle. Ale mysiało by być tutaj coś takiego jak jakaś informacja od gracza, że to jego konto, np na serwer by zostało dodane pod F5 aby gracz wpisał byle co lecz to zapamiętał poczym tej kod który został wpisany na serwerze musiał by zostać wpisany na stronie aby można było zmienić hasło na konto, poniewaz gdy ktoś kupi nowy komputer i np na stronie będzie podany serwial ze starego to lipa trochę będzie, jakoś to by uszło, jestem za.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin