Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kino

MaciekMaster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, piszę w tym temacie prośbę, którą chcę abyście zrealizowali na serwerze. Moją propozycją jest dodanie na serwer KINA, w którym filmy mogą puszczać supporci, admini oraz RCON,i. Byłaby to bardzo fajna inicjatywa ze strony administracji dla wszystkich graczy. Można by puszczać tam filmy dotyczące wszystkiego. Oczywiście oprócz treści wulgarnych, erotycznych itp. Rozmawiałem ze sporą ilością osób i oni są również za tym aby dodano kino. Lokalizacją dodania kina jest tam gdzie kiedyś było czyli koło FC.

Mam nadzieję, że mój projekt zostanie zrealizowany.

Kino było pozytywnym pomysłem który został zrealizowany na serwerze. Zastanawiam się w sumie, dlaczego kino zostało wyłączone. Sam często puszczałem filmy w wieczornych godzinach a gracze byli zadowoleni - przynajmniej jakąś mała rozrywka była.

Pomysł jest bardzo dobry, ale wiem też jak będzie dlatego dalej się nie rozpisuje. ["Nie ma działu propozycji"] - a szkoda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin