Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Mr_Magulon - Odejście na jakiś czas

Kapitan__Bomba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Z wielkim bólem piszę ten post. Wszyscy wiemy że lepiej się witać niz żegnać ale wszystko co dobre, kiedyś się kończy.

Nie będę sięrozpisywał z podziękowaniami dla poszczególnych osób. Wszyscy jesteście zajebiści, mimo że miałem/mam swoich przeciwników, co tak naprawdę mam w poważaniu. Chcę odstawić MTA na bok, by móc trochę pogrzebać przy samochodach, co mam nadzieję odbije się pozytywnie w przyszłym roku, jak będę brał udział w różnych zlotach. To jest to co naprawdę kocham i nigdy tego nie chciałbym rzucić. Szczególnie chciałbym podziękować Wam wszystkim za dzisiejszy event. Było naprawdę mega, mimo że to ostatnia moja audycja, następna będzie jak wrócę, wtedy polecę na pełnej jak to się mówi ku**ie. Tymczasem trzymajcie się mordeczki!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin