Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: ArthurFiNCH(NaSerwerzeObowiązujeKultu...yyy...ToZnaczyFaworyzacja zbanowany przez Zbyk.

ArthurFiNCH
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: ArthurFiNCH lub w momencie zbanowania NaSerwerzeObowiązujeKultu...yyy...ToZnaczyFaworyzacja

Powód zbanowania: super

IP internetu, na który został nałożony ban: 37.170.44.32

Nick admina banującego: Zbyk

Opis bana: Zostałem zbanowany z powodem super, jak mniemam chodziło o nickname.

Coś od siebie: Zbyku, proszę abyś nie nadinterpretował pewnych kwestii, z Tym nickiem(oraz z innymi podobnymi jego wariacjami) korzystam z mumble 
już prawie miesiąc, jak widać nikomu wcześniej to nie przeszkadzało, ni graczom, ni supporterom, ni adminom a nawet i rconom, bo raczej
 by to przez miesiąc ktoś zauważył wcześniej. Wracając jednak, dopisałeś sobie znaczenie mimo iż nigdzie nie było napisane czy powiedziane, że
 mój nickname był odniesieniem do serwera mumble czy też mta4life. Każdy wtajemniczony kto zapytał wiedział, że odnosiło się to do typowego bindu
 który stosowany był w CS1.6 jak i pewnej sieci serwerów 1.6 na której domniemana faworyzacja panowała. I tak, mogę się zgodzić, że może wprowadzał
 ten nick niektórych graczy w błąd, jednak gdy jakiś typ wchodzi do mnie i lukstera na kanał po czym pyta mnie(osobę z nickiem za który zostałem zbanowany)
 o pomoc z tym jak ustawić mumble na przycisk to chyba coś tu nie gra. Po części mu się nie dziwie, że wbił akurat do nas bo na kanale pomocy prędzej doczekasz
 się śmierci niż pomocy od kogokolwiek, ale cóż to już nie mój biznes. W dużym skrócie, nie - nickname nie miał najmniejszego odniesienia do serwera mumble czy też serwera mta.

20 minut temu, XQward napisał:

Jest to dość kontrowersyjny nick, więc mogłeś oszczędzić sobie takie nicki.

Miałem go ponad miesiąc, gdyby mi ktoś o to zwrócił uwagę pierwszego czy drugiego dnia - zrozumiałbym, ale w ten sposób byłem pewien, że nikomu to nie przeszkadza.

• Administrator RCON

Skoro tak Ci się spieszy.

Będąc na serwerze głosowym 4life to chyba logiczne jest, że każdy kto przeczyta twój nick (a nie jest osobą wtajemniczoną w wasze gierki) odbiera to jako słowa kierowane w stronę naszego serwera a ja odbieram jako jego obrazę, jeżeli gracz napisze w reporcie "serwer to gó***" etc. to mam do niego napisać prywatną wiadomość z zapytaniem o jakim serwerze myślał? Jeżeli piszesz chleb to skąd mam wiedzieć, że chodzi Ci o mleko? (takie o porównanie) 

W dniu 15.11.2017 o 20:37, ArthurFiNCH napisał:

I tak, mogę się zgodzić, że może wprowadzał ten nick niektórych graczy w błąd, jednak gdy jakiś typ wchodzi do mnie i lukstera na kanał po czym pyta mnie...

Ale to nie ma nic do rzeczy...

Nie zdejmuje kar jeżeli zostały nadane słusznie (jak ta) a gracz uważa, że nic nie zrobił, mijało by się to z celem.

Napisz apelacje jak zrozumiesz co zrobiłeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin