Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

✮ Petycja! ✮ Dotycząca pojazdów patrolowych San Andreas Road Assistance ✮ Petycja! ✮

Danboss.cj
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, BartekZRK napisał:

VEEENQ patrząc na to tak że tak frakcja jest po to Aby pomagać gracza a nie latać po mapie w 4 osoby w aucie i afczyć. Tak jak napisałeś Up ze my mamy lawety i tez możemy z nich skorzystać to prawda ale wtedy frakcja SARA nie będzie miała roboty i co wtedy?

Nic, pojazdów do zabezpieczania nie zabraknie nigdy. Cieszyłbyś się gdybyś miał przymus jazdy (na służbie) tylko i wyłącznie lawetą? Staw się na miejscu kolegów z SARA i odpowiedz sobie na to pytanie. 

5 minut temu, Tata_Only*998 napisał:

Ja to jestem tego zdania, ze mam to w d....e

Milego tygodnia wszystkim zycze!

Też prawda, niech sobie mają te patrolówki, co wam do tego... Usuńmy z wszystkich frakcji pojazdy patrolowe, przynajmniej wszystkie służby nie będą musiały jechać specjalnie na bazę, żeby zmienić pojazd na GBA, czy karetkę...

4 minuty temu, VEENQ napisał:

Też prawda, niech sobie mają te patrolówki, co wam do tego... Usuńmy z wszystkich frakcji pojazdy patrolowe, przynajmniej wszystkie służby nie będą musiały jechać specjalnie na bazę, żeby zmienić pojazd na GBA, czy karetkę...

Dobry pomysł.

@MaciekMaster69 Co do SARA nie wiedziałem jak u nich jest , a nic takiego strasznego o nich nie mówiłem tylko żyłem tymi wiadomościami co usłyszałem od was.

Dwulicowy to nie jestem , po prostu nie wiedziałem  jak jest w SARA i jak napisałem wyżej żyłem wiadomościami z waszej strony od tych co mówili o nich najgorzej.

Teraz nie powiedziałbym o nich tego co było , więc jak dla mnie pracownicy SAPD (niektórzy) powinni się ogarnąć i będzie git .  ;)

@Danboss Ciekawe czy jakbyś był dalej w SARA czy byłbyś taki mądry . ;)

Już chyba nie pamiętasz co mi kiedyś powiedziałeś ;) 

Edytowane przez c0veR

58 minut temu, c0veR napisał:

@MaciekMaster69 Co do SARA nie wiedziałem jak u nich jest , a nic takiego strasznego o nich nie mówiłem tylko żyłem tymi wiadomościami co usłyszałem od was.

Dwulicowy to nie jestem , po prostu nie wiedziałem  jak jest w SARA i jak napisałem wyżej żyłem wiadomościami z waszej strony od tych co mówili o nich najgorzej.

Teraz nie powiedziałbym o nich tego co było , więc jak dla mnie pracownicy SAPD (niektórzy) powinni się ogarnąć i będzie git .  ;)

@Danboss Ciekawe czy jakbyś był dalej w SARA czy byłbyś taki mądry . ;)

Już chyba nie pamiętasz co mi kiedyś powiedziałeś ;) 

Powiem tyle bez powodu nie odszedłem... 

Nie jestem w żadnej frakcji ale pewnego razu wezwałem lawetę było gdzieś 3 Sara na służbie było i nie mogłem wejść do pojazdu zablokowany zamek  nie było administracji więc /wezwijlawetę no i ktos z sara mi napisał że jedzie po godzinie przyszedł admin i mi otworzył a Sara nie przyjechało

4 godziny temu, przemekTM2245 napisał:

Nie jestem w żadnej frakcji ale pewnego razu wezwałem lawetę było gdzieś 3 Sara na służbie było i nie mogłem wejść do pojazdu zablokowany zamek  nie było administracji więc /wezwijlawetę no i ktos z sara mi napisał że jedzie po godzinie przyszedł admin i mi otworzył a Sara nie przyjechało

Napisali "jadę", ale nie napisali do kogo. Pewnie jechali na bazę, aby przejechać się perkiem po SA. ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin